Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Azt álmotam hogy egy iskolába voltam és a barátnőmmel elmentem wc-re de ottvolt egy ferfi nezet nagyon elakart kapni minket és én kiszalatam szalatam de elkapott énmeg orditottam: segitség molesztálni akart segítség! Sokan oda jöttek egy ismerösöm is meg segíteni a csavot meg elvitték. De több álmombanis szerepel ez a wc kicsit vicces meg szokatlat mert jó álmombais sokszor szerepelt meg egy öltözö is.
2014. júl. 12. 00:09
 1/2 anonim válasza:
Általában ez a legjobb horror helyszín :D (wc,öltöző...stb.) lehet valami filmben láttad vagy valahol ami megmaradt benned és ezért álmodsz erről! Egyébként elég sok embernek visszatérő álma, hogy el akarják rabolni... mert ettől mindenki fél!
2014. júl. 12. 01:56
 2/2 anonim válasza:
hát.. volt már olyan hogy amit álmodtál megtörtént? mert akkor lehet valami valóság alapja..
2014. júl. 28. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!