Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?...

Ez az álom mit jelenthet? Lehet valami új Fantasy Film alapja :DDD

Figyelt kérdés

azt álmodtam, hogy jövök haza, megyek fel a lépcsőn. ott van egy bölény egy bezárt ajtó előtt és ordibál, hogy hova lett a szarva ami letört egy kis darab(egy madárijesztő, ami élt , az volt bezárkózva az ajtó mögé a bölény elöl.)utána engem is kiszúrt és kérdezett engem hogy hova lett a szarva. én mondtam neki, hogy: honnan tudjam? kérdezd meg őt! és ahogy elfordult le futottam a lépcsőn ki az utcára, észre vette a bölény és futott utánam azzal a mondattal hogy : azt hiszed elmenekülhetsz?? most megöllek. ki futottam vele az út közepére, felém jött egy autó (kb 30 méterre volt tőlem) és pont akkor ébredtem fel mielőtt nekem szaladt volna az állat :D

ha valamit számít is, angliába vagyok, az itteni házamba, és házunk előtti úton álmodtam, és feltűnt, hogy a közlekedés olyan volt mint otthon, nem fordítva ahogy itt kellene lennie.

2014. júl. 9. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
lépcsőkkel én is álmodtam már hogy éjjel buli után megyek haza majdnem beérek és kinyilik egy ajto majd beránt egy sötét alak és azt mondja "babáznék veled egy sötét pincében" meg hogy segítsek neki konyhabutort nézni neten-tök értelmetlen nem mindig van jelentése..
2014. júl. 9. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez elég érdekesen hangzik :D Ebből írj egy könyvet!
2014. júl. 9. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, te felvidítottál! :D
2014. júl. 9. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
orulok :D am megfejtettem az almom mit jelent :)
2014. júl. 9. 22:49
 5/7 Tanita25 válasza:

Hát engem nagyon érdekelne a jelentése! :-D

ÉN egyik este valami négerrel vízibiciklit hegesztettem a pincében.

2014. júl. 11. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:
lenyegebe a jelentese :: szeretettre vagyok, szerelemre // a jo otleteimet, gondolataimat , magyarazataimat nem fogadjak tudatosan, nem figyelnek fel a tenyleges jo megoldasokra amiket megosztok masokkal // faradtsag , teher // utalom hogy a dolgok nem ugy mennek ahogy en szeretnem ahogy elterveztem. tomoren ez a jelentese
2014. júl. 14. 16:11
 7/7 anonim válasza:
Írd meg, ha nem is fantasykönyv, de egy jó könyv összejöhet, vagy film.
2014. szept. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!