Ez az álom mit jelenthet? Lehet valami új Fantasy Film alapja :DDD
azt álmodtam, hogy jövök haza, megyek fel a lépcsőn. ott van egy bölény egy bezárt ajtó előtt és ordibál, hogy hova lett a szarva ami letört egy kis darab(egy madárijesztő, ami élt , az volt bezárkózva az ajtó mögé a bölény elöl.)utána engem is kiszúrt és kérdezett engem hogy hova lett a szarva. én mondtam neki, hogy: honnan tudjam? kérdezd meg őt! és ahogy elfordult le futottam a lépcsőn ki az utcára, észre vette a bölény és futott utánam azzal a mondattal hogy : azt hiszed elmenekülhetsz?? most megöllek. ki futottam vele az út közepére, felém jött egy autó (kb 30 méterre volt tőlem) és pont akkor ébredtem fel mielőtt nekem szaladt volna az állat :D
ha valamit számít is, angliába vagyok, az itteni házamba, és házunk előtti úton álmodtam, és feltűnt, hogy a közlekedés olyan volt mint otthon, nem fordítva ahogy itt kellene lennie.
Hát engem nagyon érdekelne a jelentése! :-D
ÉN egyik este valami négerrel vízibiciklit hegesztettem a pincében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!