Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek megfejteni, hátha valami érdekes van mögötte.

A szüleimnél voltunk.

3 kiscica játszik az udvaron. 2 fehéres-tarka, és egy fekete. A két fehéres-tarka cica gömbölyded, a fekete kiscica a másik kettőhöz képest kisebb, és vékonyabb.

Bejön a kertből édesapás és közli, hogy eltűnt a fekete kiscica, és mindenhol kereste.

Én is elkezdem elszántan keresni, és amikor majdnem feladom a régi "ólban" látom ott az ősrégi tárcsás mosógépünket ami éppen mos, majd leáll.

Belenézek, majd látom benne van a kiscica. Nem akarok hinni a szememnek, odahívom édesapám, kivesszük és látjuk, hogy már nem él.

Nagyon szomorú vagyok, édesapám elindul a kert felé, hogy elássa, én pedig a ház felé bandukolok.

Ekkor úgy érzem, hogy talán még megmenthetjük!

Szaladok édesapám után akit időben elkapok. A kezembe veszem a kiscicát, simogatni kezdem, próbálom élesztgetni, és a cica egyszer csak megmozdul. Újra él!

Körülbelül ennyi volt.

Azért szeretném nagyon tudni mit jelent, mert úgy érzem a szeretett cicám üzenni szeretett volna nekem.

Amikor ezt álmodtam aznap éjjel elpusztult az én szeretett cicám.

Az orvos csak találgatni tudott, hogy miért.

2014. júl. 1. 22:55
 1/3 anonim válasza:
XDDDDDDDD MOSOGÉP XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. júl. 1. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen mosógép? Olyan Hajdu keverőtárcsás

mosógép? xDDD [link] Azt jelenti, hogy az elhunyt döglött macskát szájon át kell volna lélegeztetni hátha feltámad. Hagy kérdezzem már meg mikor álmodtad ezt most keltél? :-D

2014. júl. 1. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Barmok!
2014. júl. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!