Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

A szobámban gépeztem és a srác, akibe belezúgtam (nevezzük X-nek) rám írt facebookon, tök jól elvoltunk és volt egy csoport amiben csak én meg ő voltunk benne és rólunk irogatott valamit. Aztán egyszer csak ott ült mellettem és sokat beszélgettünk, hülyültünk, tök jól elvoltunk, nagyon jól éreztem vele magam. Hozott jégkrémet és egy kanálból ettünk (csokis volt). Olyanra is emlékszem, hogy csikizett és megfogta a hasam. Mondtam neki, hogy szólok anyának, hogy itt van. Kimentem anyához, örült. Mire visszamentem, a barátnőm ott ült X mellett. Tudni kell, hogy ennek a barátnőmnek régebben tetszett X és mindig rettegek attól, hogy egyszer köztük lesz valami. Barátnőm ráfeküdt, puszilgatta. Nagyon kiakadtam, közben jöttek vendégek, állandóan megzavartak minket. Hirtelen egy hegyen lettünk (ahonnan lehet vízbe ugrani). Barátnőm éppen készülte megcsókolni X-et és elordítottam magam: "Te m*cskos r*banc, takarodj innen!" (Egy kicsit erős :DDDD) Arrébb ment, odamentem X mellé és mondtam barátnőmnek hogy "barátod van!", mielőtt kimondtam volna félve nézett, hogy ki ne mondjam, de késő volt, végül azt mondta hogy "ezt nem hiszem el" és leugrott a vízbe. X nagyon meglepett volt, megfogta a kezem és azt mondta, hogy ugrunk (nem barátnőm után, csak úgy). Ennyit mondtam: "mi? ne!", de akkor már ugrottunk. X: "Mondanom kell valamit" Én: "Szeretlek" X: "Szeretlek, már mióta"

Röviden ennyi lenne. Nagyon meglepődtem saját magamon, hogy végre kimertem mondani álmomban, ami a lelkem mélyén van! Ezelőtt nem mertem ilyeneket mondani és soha senkinek se mondtam ki álmomban, hogy szeretem. Senkinek. Ez egy nagy előre lépés volt számomra :) Szerintetek van ennek az álomnak valami jelentősége?

2014. júl. 1. 14:01
 1/2 anonim válasza:
Érdekes...Nem tudom én azt hallottam, hogy olyat szoktunk álmodni amit már régóta meg akarunk tenni. Lehet nálad ez bejött, de én nem tudom mióta akartam megölni egy vakondot, mert elég rosszul éreztem utánna magam. :D Azért kívánok sok szerencsét a sráchoz. :)
2014. júl. 1. 14:37
 2/2 anonim válasza:
100%
Ez egy "kívánságálom", vagyis azt látod és hallod, amire nagyon vágysz, de ez teljesen normális nem izgulni kell rajta, hanem próbáld megvalósítani, de nehogy hirtelen, csak szép lassan, vagyis beszélgess X-szel, találkozgassatok és a többi a te dolgod. Sok szerencsét.
2014. júl. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!