Miért álmodok már kb.3 éve egy lányról, aki talán nem is létezik?
rendszeresen visszatérő álmom ez a lány, emlékszem a keresztnevére, meg arra is, hogy néz ki. nagyon harmonikus a kapcsolatunk és boldogak vagyunk.
De tényleg, a -valóságban- nem ismerek ilyen lányt. Mással is volt már ilyen? Olyan túl életszerűek vele ezek az álmok.
Hasonló cipőbe járok, csakúgy mint az egyik barátnőm. Én kb. olyan 2 éve álmodok egy fiúval, barátnőm pedig már vagy 6-7 éve egy lovaggal.
Nekem általában akkor jelenik meg, hogyha nagyon magam alatt vagyok. A legfurcsább az, hogy semmilyen szexuális vonzalom nincs köztünk álmomban, csupán olyan mintha a legjobb barátom lenne, szinte a másik felem.
Engem is érdekelne a 2. kommentelő kifejtése! :)
#2.es ilyenekről már gondolkodtunk az egyik barátnőmmel.Sokszor azt mondja,hogy járkálnak hozzá a macskák a szomszédból.Én meg poénból ezt mondtam:,,Szerintem a dédtatád jött látogatóba xddddd" De a barim komolyan gondolta ezt.Azután beszélgettük azt,hogy amit a 2. mondott..hát nekem eléggé rémísztő ..
Meg vannak olyan filmek,hogy pl 200_500 év múlva az útódod megjelenik egy másik testbe de a lelke ugyan az,vagy fordítva?Fogalmam sincs xd eléggé bonyolult..de ne tereljük a témát,sztem ezt a lányt már biztosan láttad valahol ées csak pár év után jutott az eszedbe.
Az is lehet h az utódod jött le a menyből (bocsi lehet h hülyeség) ,hogy megkeresse ujra azt a lányt vagy,hogy fogalmazzak :-) Lehet,hogy szerette :D
Kicsit ostobaság lehet,hogy igasság :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!