Mit jelenthet a tegnapi álmom?
Szóval rövid backsztori, egy mixer vagyok s nem rég költöztem pestre. Ja meg fiú, asszem ennyi elég. Az volt az álmom, hogy az instantban dolgoztam ahol találkoztam azzal a lánnyal akivel tegnap feküdtem le és pont akkor jött oda hozzám egy másik lány akibe szerelmes vagyok de nem beszéltünk három hete. Az utóbbi lánnyal sokáig voltunk együtt, de másba szeretett bele ezért megkért, hogy ne keressem többet. Én még mindig odavagyok és bármit megadnék érte. Mindkét lánynak meséltem már a másikról, de az utóbbi nem tudott róla, hogy volt az előbbivel köztünk valami amíg meg nem látott minket. Szóval a két csaj elkezdett elindulné két különböző irányba mert gondolom besértődtek rám vagy ilyesmi, de én az első után mentem.
Kb ennyi, lehet tök hülyeségnek hangzik de tényleg kíváncsi vagyok miért az első lány után mentem az álmomban miközben vele csak haverok vagyunk na meg hát a tegnapi akció, de az nem jelentett semmit.. És elkezdtem ezen gondolkozni ha ez élőben is megtörténne, hogy odajönne 3 hét kuss után az exem hozzám valszeg elküldeném már a fenébe..
Szerintem a szíved mélyén még mindig szereted az exed, ezért volt benne az álmodban. Akivel meg lefeküdtél tegnap, ő a friss élmények miatt keveredett bele. Mindkettő meghatározó élmény, de mivel jelenleg a haver barátnőd volt nálad, rajta járd az eszed. A lelked mélyén pedig ott az ex. Nem tudom érthetőbben elmondani, de szerintem ezért álmodtál mindkettőjükről.
Írtad, hogy nem mennél az exed után, ha felbukkanna. Nos, pontosan ezért mentél a haverod után. :)
Akinek valóban volt jósálma,akkor tudja meg azt,mikor már az élet megcsinálta. Ezért bárklit kérdezni felesleges. Úgysem tud helyes váaszt adni.
Legközelebb ha írsz,a helységneveket légyszi nagy kezdő betővel írd. Pl.: pestre helyett Pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!