Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam,hogy egyedül próbálok valahonnan hazajutni az orvostól,a 47-es villamossal.De az baj,hogy nem tudom hogy kell,és a legjobb barátommal vagyok.Utazunk,látjuk az egyik osztálytársunkat,aki ablakot pucol.

Hirtelen megáll a villamos,és rendőrök jönnek,azt mondják,hogy gyilkosok vagyunk,másik két legjobb barátommal.Erre meglátom a 3-as buszt,és kiabálom"A hármas busz,a hármas busz!"És elkezdünk rohanni ketten a busz felé,de lekéssük,és a rendőröket nem érdekli.Aztán megunjuk a várakozást,és odamegyünk a rendőrökhöz.Aztán észreveszem,hogy a barátom testén egy kicenzúrázott szív alakú lyuk van.Megkérdezem,mi az,erre megmutatja,és a bőrébe vésve ilyen feliratok voltak.o.o

Nem tudom,hogy van-e jelentése,vagy csak hülyeség....

2014. jún. 5. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:
én az élénk fantáziára tippelnék:)
2014. jún. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!