Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől vannak ennyire durva...

Mitől vannak ennyire durva álmaim?

Figyelt kérdés

Napokban azt álmodtam, hogy egy nő félig volt meg alsó teste nem volt es vonzolta magat a földön....

majd egy férfi elhayatott helyen egy tök koszos kádba piszkos vizben feküdt es vgdosta magát majd felakasztotta magát..éjszaka meg arra bredtem fel,hogy egyik ismerősömmel voltam akiben benne volt az ördög, kedves volt velem, majd ereztem valami furcst és menekülni akartam tőle, de nem engedett, majd kergetett, és egy nőt egy erdőben megölt, és a levágott fejét bekapta de úgy hogy kinőttek hosszú fogai es ahogy a levágot fejét bekapta a hosszú fogai végig karcolták a nő arcát, maj en mentettem ki idézjelesen a nőt megfogtam a fejét, majd a testét ami egy zsákban volt és másztam felfele valaki segitett as ötétben, és erre riadtam fel, nagyon rossz volt alig birtam megnyugodni:(illetve olyat is álmondtam mintha egy kastélyszerűségben lettem volna es a lépcsők vagy pillérek magasan voltak, alul a mélybe nem lehetett semmit látni és másztam erőlködtem hogy le ne essek, nem nézek horrorokat mtől lehetnek ezek, nem vagyok normális?

27 NŐ

2014. jún. 5. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg történt veled mostanában valami nagyobb trauma? Vagy egy régebbi rossz élmény esetleg eszedbe jutott?

Annyit tudok tanácsolni hogyha még sokáig vannak ilyen álmaid keress meg egy pszichológust, lehet hogy csak nagy stressz alatt vagy, ilyenkor tud segíteni a pszichológus. Ez nem egyenlő azzal hogy nem vagy normális, mindenkinek vannak hasonló álmai, de ha gyakran megismétlődnek akkor annak valami háttere kell hogy legyen, legalábbis szerintem.

2014. jún. 5. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
vov ilyet még én se álmodtam ez durva
2014. jún. 5. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok húst eszel vacsorára
2014. jún. 5. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
igen volt trauma lelkileg, most több dolog nem stimmel, de egy férfivel kapcsolatban eleggé megviseltek a történések, illetve más dlgok is vannak
2014. jún. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!