Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Létezik hogy az agyam embereke...

Létezik hogy az agyam embereket élőlényeket alkot, amelyeket látok is? Komolyan látok!

Figyelt kérdés
Esténként néha felkelek álmomban és embereket, foltokat, állatokat látok, még 1-2 pislogásig ott vannak, de aztán ha meredtem nézem őket eltűnnek. Tényleg alkothat ilyet az agyam, hogy tényleg látom ezeket a dolgokat? Mert szerintem nincsenek ott csak az agyam képzi ezeket. De ez olyan furcsa, akkor miért nem tudok nappal is ilyeneket látni?

2014. máj. 21. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És mi az a csontkopács vagy csontkovács?

Na jó lehet,hogy tényleg néha berezelek >.<

Jóccakát.

2014. júl. 8. 19:53
 12/15 A kérdező kommentje:
én azt gondolom ez inkább az álmaim "kivetülése". Mármint hogy olyan erősen álmomdok, hogy félálomba kerülök, kinyitom a szemem és látom "az álmom". Csak az a baj, hogy sosem jó, mindig rossz érzés és félelmetes ezeket a dolgokat látni. Mindíg meg akar támadni vagyis az érzem hogy meg akar támadni. Volt már ember is akit láttam, meg állatok is, de sajnos sosem volt jó érzés, sosem volt az hogy ezt most szívesen álmodom vagy szívesen nézem őket.
2014. júl. 23. 13:08
 13/15 hunbula ***** válasza:

Nekem alvásparalízisem szokott nagyon gyakran lenni, nézz utána egy kicsit ennek, tánha ráismersz. Olyankor szoktam furcsa dolgokat látni, nem mindig rosszak.

Igaz, amikor elkezdődött, és nem értettem, féltem tőle, mindig nagyon ijesztő élmény volt. Semmi más nem áll egyébként a hátterében, csak a fáradtság és a stressz, de hát idén sem én kaptam meg azt a nyaralásról blogolós híres álomállást, szóval ez sajnos marad.

Élénk a fantáziám nagyon, gyermekkorom óta mindig láttam dolgokat a sötétben de soha nem lett bajom. Amikor jön valami szörny ami bántani akar, mindig arra szoktam gondolni, hogy én úgyis helyből gonoszabb vagyok nála, szóval merje csak idetolni a képét kirúgom a fogát :D Ez segít :)

Meg nagyon sokat segítenek az olyan horrorok is, amiben a végén legyőzik a szörnyet.

Ha esetleg akarsz róla beszélgetni írj nyugodtan, amúgy meg ne félj tőle, és akkor sokkal kevésbé lesznek rosszak ezek az élmények.

2014. júl. 23. 15:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Nehéz dolog nem félni tőle, mert egyszerűen nem tudok ráébredni hogy ezek nem valóságosak. Ha teljesen felébredek utána már tudok logikusan gondolkozni és logikus érveket hozni, hogy nem lehetett itt szőrős szörny vagy az az ember akit láttam, mert ilyen nem létezik. De érdekes amikor félálomban vagyok és látom ezeket a dolgokat akkor érzem, hogy ez csak álom, de mégis félek borzalmasan ezektől a valamiktől. Nehéz ezt elmagyarázni :):)

De ugyanígy szoktam álmomban járkálni is. És emlékszem rá hogy mentem,mit csináltam kb, tehát gondolom félálomban vagyok, de egyszerűen nem tudom kontrollálni magamat, nem tudom magamnak azt mondani, hogy na most ébredjek fel, pedig valamennyire tudatában vagyok, hogy alszom és járkálok.

2014. júl. 23. 16:19
 15/15 hunbula ***** válasza:

Ez egy hosszú folyamat, nekem kb két évbe tellett. Amit el kell tudnod fogadni, hogy ezek nem más dimenziókból jött ártó lények meg ezo langolierek, hanem a te agyadból származnak. Amikor felébredsz, eltűnt már az egész, gondolkodj el rajta, hogy szerinted miért épp ezt láttad, mi az az élmény, ami miatt megjelent a szemed előtt ez a dolog. Mitől félsz, mi az, ami ezt okozza benned?

Nem kell ehhez gyógyszeres kezelés meg ördögűző, ez egy önismereti dolog - persze nem egyszerű, sok gondolkozást és önelemzést igényel, és persze azt, hogy nagyon akard legyőzni a félelmedet.

Nehéz, nekem is sokadik alkalom volt, mire tudatosan eszembe jutott, hogy ez most megint csak egy látomás, de onnantól már nem olyan nehéz.

Ha nagyon zavar, elmehetsz orvoshoz, mint előttem írták. Más kérdés, hogy mennyire érti meg, és mondjuk segít feloldani benned a problémát, ami ezt okozza, vagy csak leszedálja egy gyógyszerrel, amitől a gond még ott lesz, plusz egy csomó kémiai anyag is a testedben, amire nem biztos, hogy szükséged van, és a késztetés, hogy ott kell legyen a pirula az éjjeliszekrényen.

Szerintem tűnődj el önmagadon, és vedd fel a kesztyűt a szörnyek ellen. Ha nagyon zavaró és nem tudsz tőle normálisan létezni, persze ne félj segítséget kérni, de tudd, hogy lehetséges, hogy önmagad is meg tudod oldani.

2014. júl. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!