Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom hiénákkal és...

Visszatérő álom hiénákkal és egy csukjás alakkal. Mit jelent?

Figyelt kérdés

A hónapban már 4x ezt álmodtam.

Sétálok a mezőn és egyszercsak megjelenik egy feke csukjás alak. Azt mondja, hogy legyek a barátja, és összebarátkozunk, de mikor már együtt megyünk sétálunk pár nap múlva, kb 10 hiénával találkozunk, amik körbekacagnak. Erre elkezdek sírni és az alakhoz fordulok. Ő leveszi a köpenyét, és látom, hogy ő is egy hiéna és ugyanúgy kiröhög. Én meg csak sírok, de egy idő után elfordulnak tőlem és tovább mennek a "barátommal" együtt. Abbahagyom a sírárs és követem őket. Miközben mennek, találkoznak egy másik csukjás alakkal és őt kezdig el kinevetni. Én beállok közéjük és elkezdek rajta nevetni.

Mit jelent ez az egész? Lécci normális válaszokat.

2014. máj. 17. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem tudsz helyesen írni. Ugyanis csak olyan szó létezik hogy csuklya, mint főnév. Esetleg pl. az ajtót becsukja lenne j-vel.
2014. máj. 17. 14:41
 2/6 Letharia válasza:
Még jó ,hogy a helyesìràs nagymesterei köztünk élnek!!
2014. máj. 17. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
mert engem pont ez izgatott :) köszönöm a válaszokat, minden értelmet nyrt ^^
2014. máj. 17. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem te írtál a múltkor a szalonnás csuklyás alakról?
2014. máj. 17. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Hiéna-Rosszban sántikálsz.

Hiéna,ha megtámad:Féltékenység, alapos gyanú

2014. máj. 17. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi 4#

és nem, nem én írtam a szalonnás csuklyás xd

2014. máj. 17. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!