Volt már, hogy valami nagyon hangosat hallottatok álmotokban?
Figyelt kérdés
Történt már veletek álmotokban, hogy valami nagyon hangosan szólt? Én egy rettentően erős sípolásra ébredtem, ami már a fájdalomküszöbömet súrolta rendesen.. ahogy felébredtem, rögtön megszűnt, egyértelműen az álom része volt, nem ténylegesen hallottam. Sose tapsztaltam még hasonlót, az álmokat általában vizuális élmények jellemzik, nem hanghatások.. ráadásul forrása sem volt, csak úgy a történés háttérhangja volt, csendesen kezdődött, majd elviselhetetlenné erősödött és erre ébredtem fel.2014. máj. 15. 22:08
1/4 anonim válasza:
Előfordul, én sugárhajtómű hangját hallottam álmomban, de nem keltem föl rá. :D
2/4 anonim válasza:
dettó a sugárhajtómű :D bár egy kicsit be fostam mert nagyon hangos volt és nem láttam hanem helyette azt álmodtam hogy a konyhába valamilyen kaja ki futott és olyan hanggal lőtt ki ami a kezembe volt :D
3/4 A kérdező kommentje:
Hm.. akkor lehet, hogy úgy általánosságában nem lehet látni az álombeli zajforrásokat? Tök érdekes :)
2014. máj. 16. 10:03
4/4 Bukor Peti válasza:
az én álmomban a fegyverek szóltak hangosan. az emberek lőtték le a zombikat. de ez tényleg érdekes, mert 99%-ban nem a hangnak van nagy szerepe az álomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!