Van olyan, hogy valami álmotokban mindig másképp jelenik meg?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy igazából az emeleten van egy kicsi fürdőnk, meg egy kicsi wc-nk. Álmomban viszont ez mindig egy nagy, gyönyörű kék csempés hely, ahol van kád, több wc, meg ilyenek. Nem tulajdonítok neki különösebb jelenséget, csak furcsa, hogy valami minden álmomban valami mássá változik2012. nov. 16. 13:38
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Én is hiába álmodok ismert helyekről, valahogy soha semmi sincs a helyén. :)
Az álmokban a valódi dolgok gyakran keverednek egy másik gondolattal, szóval a fizikai dolgok és a gondolatok, hangulatok nincsenek úgy elhatárolva, mint ébren. Álomban ezek össze tudnak mosódni, hatással vannak egymásra. Egy hangulat vagy gondolat hatására eltozulhatnak.
:)
2/3 anonim válasza:
Olyan részemről is előfordul, hogy valami más, mint a valóságban, de az asszociáció ugyanaz; de olyanra nem emlékszem, hogy valami visszatérő jelenségként mindig ugyanazt a képet mutatta volna (mint nálad a fürdőszoba). Persze ehhez hozzátartozik, hogy hamar elfelejtem a konkrétumokat, csak egy halvány élmény marad.
3/3 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordult ilyesmi. Pl. olyat is álmodtam már, hogy tudtam, éreztem, hogy ez egy általam ismert hely vagy helység, de mégsem úgy nézett ki, mint a valóságban, de bizonyosan éreztem, hogy ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!