Volt már olyan álmotok hogy amikor felkeltetek akkor azt kívántátok hogy bár örökké tartott volna?
Igen volt!
Úgy volt hogy az a fiú aki tetszik nekem megcsókolt, meg bevallotta hogy szerelmes belém! Aztán elkeztünk járni! És olyan valóságosnak tünt de ez a fiú soha nem lesz szerelmes belém....:'(
Amikor gyerekkoromban először sültem el álmomban.
Akkor az tarthatott volna örökké, azzal a nővel, mert nagyon ott volt a szeren!
Még vagy fél éve azt álmodtam, hogy a barátnőmmel sétálok be a kapunk. Majd ránéztem, gyönyörű volt(ismeretlen), és ráeszméltem, hogy csak álmodom, hiszen soha nem volt barátnőm. :D Olyan boldog voltam, de kb. 10 mp után felébredtem. :(
Egy második alkalommal pedig a lánnyal, aki a valóságban is tetszik, puszilgattuk egymást, incselegtünk egymással.
20/F
pilóta?? Húú az jó. Bár én mondjuk inkább katona lennék.
Aúgy még várom az álmokat.
Igen... bár nem akkor kívántam, de végülis.. a jövőben játszódott, kb mikor a következő generáció majdnem felnőtt.. és nem sokra emlékszem csak arra hogy egy lánnyal beszéltem aki a lányom is lehetett volna, és neki magyaráztam azokat a dolgokat miket mi emberek k*rtunk el ebben a világban.. az akkori világ már békés volt, mentes minden ilyen mostani rossz dologtól...
na igen, eléggé idealista vagyok.. :)
Nagyjából minden álom, amiben a párom benne van, mert távol van tőlem... :,)
Egyébként amiért vagy két éve nagyon mérges voltam, az a kedvenc sorozatommal kapcsolatos (Supernatural). Aki ismeri, annak lehet érdekes, elmentem a két főszereplővel démonokra vadászni, de azok túl erősek voltak, ezért a fiúk megsérültek, így bevonszoltam őket az Impalába, beszálltam hogy vezessem (juhú:) ) és elindultunk valamerre, közben tervezgettem hogy hogy lehet megölni a démont... És felébredtem. Áááh. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!