Egy Angyal jelent meg álmomban, pedig nem vagyok vallásos. Ez jelenthet valamit?
Azt álmodtam hogy egy nagy sötét semmibe vagyok, és megjelenik egy arkangyal, aki egy gyönyörű gyűrűs páncélt viselt, fejét csukja takarta, de az arcát nem lehetett látni, egy kardot tartott a kezében amit lefele tartott, és gyönyörű nagy fehér szárnyai voltak. Próbáltam a szemébe nézni de, a csukja alatt semmit nem láttam. Ott álltam vele szemben, de Ő egy szót sem szólt.Értelmes válaszokat szeretnék. 25F
Ehhez az angyalhoz hasonlít a legjobban csak aki az álmomban volt, csupán neki nincs páncélja.
Alapként,ez az én meggyőződésem:
Az álom ugyanabból az elméből származik,mint nappali gondolataink,csak a jobb agyfélből.Így bolond álma,csak bolond embernek van.
Álmaink,a kulturális tudattalanunk szimbólumrendszere segítségével próbálja feldolgozni a balagyfél által feldolgozhatatlant,a probléma kihelyezésével,egy szimbólikus közegbe.
Az "angyal"jelentése:küldött.
Egy páncélos küldött,felemelt karddal,valami megtételétől próbál megvédni.Te tudod,milyen nagy döntés előtt állsz,amitől tudatalattid okkal,vagy ok nélkül óv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!