Mit jelen az, ha álmomban majdnem megfulladtok?
Figyelt kérdés
Álmomban egy házban voltam és hatalmas árvíz volt. A házból csak úgy juthattam, ki ha kézzel kitöröm az ablakot. Sikerült is, azonban nem én voltam az egyetlen ember a házban. Sokan voltam még rajtam kívül, de soha egyiket sem láttam egész életemben. Pedig azt olvasta, hogy csak azokkal az emberekkel álmodunk, akiket ismerünk.
Akkor ezt most, hogy van? eléggé babonás, vagyok, úgyhogy rettentően kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2014. máj. 2. 15:28
1/3 anonim válasza:
azt, hogy legközelebb a RAM fázisban vigyél magaddal egy oxigén palackot vagy egy lélegeztetőgépet,de az is lehet, hogy orrsövényes vagy.
3/3 anonim válasza:
"Mit jelen az, ha álmomban majdnem megfulladtok?"
Mi, mindannyian? Akkor azt, hogy te vagy majdnem Noé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!