Azt almodtam, hogy egy baratom ketsegbe van esve, majd ketszer egymas utan szorosan atolelt, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Ismeretlen, de modern, feherre meszelt helyisegben voltam, folyosot is lattam. A baratom oltonyben volt. Es ereztem, mikor atolelt, egyre szorosabban.
Ezzel a baratommal reg talalkoztam, de szoktunk beszelni. (Messze lakik tolem.)
2014. ápr. 23. 10:44
2/11 anonim válasza:
Semmit, felébredtél! Nőjj fel !!!!
3/11 anonim válasza:
Beszéltél azóta azzal a barátoddal?
4/11 A kérdező kommentje:
Felnőttem, csak nekem nagyon fontosak a barátaim. És aggódós típus vagyok.
Nem, nem beszéltem még vele.
2014. ápr. 23. 18:18
5/11 A kérdező kommentje:
És különösebb jelentőséget nem tulajdonítok az álmoknak, de ilyeneket ritkán szoktam álmodni, és megijeszt. Tudom, hogy az agy fura egy szerv, de ilyeneket nem hiszem, hogy csak úgy kitalálna.
2014. ápr. 23. 18:20
8/11 A kérdező kommentje:
Fogok vele beszélni, természetesen. :)
Én amúgy arra lennék kíváncsi, hogy ez az egész álombéli szituáció mit jelenthet, és hogy van-e valami jelentősége.
2014. ápr. 23. 18:48
9/11 anonim válasza:
"egy baratom ketsegbe van esve"
Szerintem te vagy kétségbeesve, mivel elvileg az álom minden szereplője te magad vagy. Az ölelés is a biztonság hiányára utalhat.
10/11 A kérdező kommentje:
Ebben látok rációt.
2014. ápr. 25. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!