Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés! Segítene valaki?

Álomfejtés! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Ha az álmomban leakarnak smárolni és én erre sírva elrohanok és a szerelmemhez futok aki szorosan ölel és magához húz az mit jelent? (a valóságban nem tudja, hogy szeretem . ) és csukva van a szemem miközben ölelkezünk, de én közben sírok. Ö guggol és én is le guggolok és úgy ölelelkezünk. Ez mit jelenthet?
2014. ápr. 18. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy szerelmes vagy ebbea srácba, foglalkoztat az ügy ezért álmodban is ezen dolgozik az agyad. Semmi többet....
2014. ápr. 18. 23:12
 2/4 viktorvarga ***** válasza:
semmit nemjelent
2014. ápr. 18. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kép arról, hogy annak ellenére, hogy mást szeret az ember lehet mégis mással kerül kapcsolatba véletlenek folytán. És hozzá futnál, de az igazi valóságba esetleg nem tudsz és akkor azzal lesz valami, aki tesz érte, hogy vele legyél.
2014. ápr. 18. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy szerelmes vagy. Mégis mit jelentene?
2014. ápr. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!