Álmomban belenéztem a lányom szájába és láttam 2-3 lyukas fogat, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy ha kiesik, az halált, de ezek csak szuvas, lyukas fogak voltak. :(2014. ápr. 12. 14:07
1/8 anonim válasza:
Ha kiesik se fog senki meghalni, csak úgy szólok.
2/8 A kérdező kommentje:
Ahányszor álmodtam foggal, annyiszor halt meg családtagom. Szóval nekem ez fontos kérdés, és bocs, ha nem köszönöm meg a haszontalan választ... kár volt koptatni a klavit.
2014. ápr. 12. 14:32
3/8 anonim válasza:
Nekem lenne egy ötletem, hogy mire figyelmeztethet esetleg a saját tudatalattid ezzel az álommal.
De az első hozzászólásra adott válaszoddal spóroltál nekem pár percet. Inkább nem "koptatom a klavit", hátha én sem tudnék olyan értelmezést írni, amit te hasznosnak ítélsz.
Szerintem egyébként jószándékból írta le neked azt a mondatot.
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy vidd el fogorvoshoz
5/8 anonim válasza:
na szögezzük le azt a tényt hogy lyukas szuvas fogakkal álmodtál ami a gyermeked szájában leledzik!
oké
lehet indiszkrét a kérdés!
hunyt el az álom után valaki a családban???
ha nem akkor mondom a továbbiakat.
ez akkor annyit jelent/jelenthet hogy valami belsö hiányosság áll fenn
kicsit nézz körül az életedben hogy minden rendben van-e,
vagy nem
ha nem akkor változtatni kell rajta mert ez addig visszatérö álom lesz!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. ápr. 15. 10:25
7/8 A kérdező kommentje:
A gyerekem fogai teljesen rendben vannak, minek vigyem orvoshoz? Olvasd el figyelmesen mégegyszer a kérdést, és utána okoskodj.
2014. ápr. 15. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!