Mit jelent ez az álom? (álom lent)
Figyelt kérdés
Mióta középiskolába kerültem busszal járok suliba(városon belül) és még soha nem volt, hogy tovább mentem a busszal(mondjuk a barátomhoz), vagy rajta maradtam volna, de álmomban többször is megtörtént. Az álom valahogy így zajlik: Általában a buszon vagyok, vagy a barátommal, vagy egyedül, de volt már, hogy egy barátnőmmel. A lényeg az, hogy a busz túl gyorsan megy és nem áll meg ott ahol leszállok (hiába nyomok jelzőt, vagy nem figyelek) és fent maradok aztán valahol megáll ahol leszállok de nem mindig ugyan ott. Volt hogy ott ahol a barátom lakik, de volt hogy fogalmam sem volt hol. Ez mit jelenthet? Előre is köszi a válaszokat.2014. márc. 30. 16:34
1/1 anonim válasza:
Az álmoknak van hogy nincs semmi jelentésük. A veled történt események elrendezése történik ilyenkor. (Nagyon dióhéjban összefoglalva). Lehet hogy csak annyit akar jelenti hogy kíváncsi vagy mi van arra és meg akartad tudni álmodban, de szerintem megér egy próbát hogy egyszer tovább menj a busszal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!