Rendszeresen azt álmodom, hogy nyers húst eszem! Vegetáriánus vagyok! Mit jelenthet ez?
Már korábban is feltettem ezt a kérdést, csak nem ebbe a kategóriába. A dolog még mindig nem múlt el, ma hajnalban is ezt álmodtam. Bővebben a dologról...
Több mint egy éve lemondtam a húsról és jobban érzem magam, eljutottam odáig, hogy taszít a látványa, szaga, mindene hányingert vált ki.
De olyan álmaim vannak, mint pl.
ma: nyers, hájas, porcogós, inas, nehezen rágható hússal volt tele a szám, küszködtem vele és a családom csak nézett rám furcsán.
Korábban: anyukám azt mondta, hogy nincs hús valami ételbe, megbíztam benne, már a számban volt a falat mikor mondja, hogy csak egy kis máj meg valami sovány csirke meg egy kis bőrcafat... és erre riadtam fel.
Rengeteg hasonló húsevős rémálmom van, ez már hónapok óta rendszeres és borzasztó undorral tölt el.
Mit jelenthet ez???
Tudat alatt kívánom a húst? Nem hiszem, mindig undorral tölt el álmomban is és mindig NYERS! :S
Valamit nem tudok feldolgozni?
bennem is felmerült, hogy tudat alatt kívánom és ezért vannak ezek az álmaim, így tényleg megpróbálkoztam megint enni, próbáltam halat, de büdösnek éreztem, halrudacskát is, de nem ment, pulykamellet, de azt is csak a szaglásig bírtam ki, a valaha volt kedvencemet is lasagne-t, amit azóta rendszeresen készítek vegául és rájöttem, hogy jobban szeretem úgy, a tudata undorít, hogy a gyomromban legyen olyan ami valaha élt...
nem értem.
a másik elméletem az volt, hogy a szokottnál jobban félek tőle, hogy véletlenül is eszem akaratlanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!