Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rendszeresen azt álmodom,...

Rendszeresen azt álmodom, hogy nyers húst eszem! Vegetáriánus vagyok! Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Már korábban is feltettem ezt a kérdést, csak nem ebbe a kategóriába. A dolog még mindig nem múlt el, ma hajnalban is ezt álmodtam. Bővebben a dologról...

Több mint egy éve lemondtam a húsról és jobban érzem magam, eljutottam odáig, hogy taszít a látványa, szaga, mindene hányingert vált ki.

De olyan álmaim vannak, mint pl.

ma: nyers, hájas, porcogós, inas, nehezen rágható hússal volt tele a szám, küszködtem vele és a családom csak nézett rám furcsán.

Korábban: anyukám azt mondta, hogy nincs hús valami ételbe, megbíztam benne, már a számban volt a falat mikor mondja, hogy csak egy kis máj meg valami sovány csirke meg egy kis bőrcafat... és erre riadtam fel.

Rengeteg hasonló húsevős rémálmom van, ez már hónapok óta rendszeres és borzasztó undorral tölt el.

Mit jelenthet ez???

Tudat alatt kívánom a húst? Nem hiszem, mindig undorral tölt el álmomban is és mindig NYERS! :S

Valamit nem tudok feldolgozni?

2014. márc. 27. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pocak szól, hogy mindegy mivel eteted magad, kannibál vagy és kész.
2014. márc. 29. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor fogyózok, szinte naponta álmodom ,hogy eszek. Szerintem a tested kívánja a húst.
2014. ápr. 1. 19:26
 13/15 A kérdező kommentje:

bennem is felmerült, hogy tudat alatt kívánom és ezért vannak ezek az álmaim, így tényleg megpróbálkoztam megint enni, próbáltam halat, de büdösnek éreztem, halrudacskát is, de nem ment, pulykamellet, de azt is csak a szaglásig bírtam ki, a valaha volt kedvencemet is lasagne-t, amit azóta rendszeresen készítek vegául és rájöttem, hogy jobban szeretem úgy, a tudata undorít, hogy a gyomromban legyen olyan ami valaha élt...

nem értem.

a másik elméletem az volt, hogy a szokottnál jobban félek tőle, hogy véletlenül is eszem akaratlanul

2014. ápr. 1. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább az utóbbi. Nem tudom, miért tartod annyira fontosnak az álmaidat, amikor egyébként undorodsz a hústól. Ha a tested kívánná, akkor nem csak álmodban kívánná. Egyébként a testünk jelzései sem mindig helyesek, köszönhetően a rengeteg aromás, ízfokozós adalékanyagos ételnek, eléggé eltolódtak az érzékeink. De mivel hús nélkül is lehet élni, és azt írod, jobban is érzed magad nélküle, szerintem ne egyél.
2014. ápr. 2. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenesetre nem árthat jobban egyszer véletlenül megenni észrevehetetlen mennyiséget, mint pl. mocskosmód bepálinkázni hetente többször... És nézd, meddig élnek! :D
2014. ápr. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!