Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom? (lent)

Mit jelenthet ez az álmom? (lent)

Figyelt kérdés

Elég rosszul aludtam az éjjel, 2-t is álmodtam.

Az egyik az az volt, hogy egy ember le akart engem szúrni késsel.

A másik pedig, hogy volt egy torta, amelyik "szétcsúszott", tehát a teteje csúszott le.

Ugyanebben az álomban volt az, hogy megláttam egy szentkutat (olyan tető szerűség alatt volt, olyan mint egy nagyon kicsi templom), alá mentem, hogy majd imádkozom. Meglátott a barátnőm (akivel mostanában nem igazán tartjuk a kapcsolatot, pedig 11 évvel barátnők vagyunk). Azt akarta, hogy maradjak ott, mert jött az anyja, hogy meglássa, hogy imádkozom. És kérdezte az anyja, hogy mit csinálok, én azt mondtam, hogy kérni akartam valamit Istentől. A barátnőm kérdezte, hogy "egy üveg tejet?", mert hogy tej volt a kezemben (pedig nem azt akartam kérni)

Én ebből hirtelen azt szűrtem le, hogy a barátnőm és az anyja mindig is lenéztek és lenéznek engem (mert nem vagyunk valami gazdagok, de mindig is eléldegéltünk, még ha nem is dőzsöltünk), meg hogy nem ismerik igazán a belső értékeimet (ezt abból szürtem le, hogy meglepődtek hogy imádkozom). Szerintetek tényleg ezt jelentheti az álmom? Mit gondoltok? És az első?

2014. márc. 26. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Rossz álmok vannak. Van, ami összekeveredjen a tudatunkban, mert film, fantázia, gondolatok stb. mind-mind összekuszálódnak ilyenkor. Lehetnek meglepő álmok, de nem kell nappali jelentőséget tulajdonítani nekik.

Ha egy barátnővel nem tatod a kapcsolatot, attól még nem néz le. Te magadban érzed úgy, hogy lenéznek - ami lehet előfordult ébren is, de nem a barátnőddel - ezért foglalkoztat a dolog. Azt hiszem, manapság elég sok nehéz anyagi helyzetben élnő ember van. Akinek egy kis jóérzése van, nem néz le - így a barátnőd sem.

A te értékedet nem az anyagiak határozzák meg, azokat mindig magadban hordozod.

Próbáld meg túltenni magad az ilyen álmokon - az álom arra jó, hogy a tudat nagytakarítást végezzen alvás közben. Én is álmodtam sokszor fenyegetettséget, de ébren nem a jelentésük foglalkoztatott, hanem inkább örültem, hogy CSAK álom volt.

2014. márc. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!