Miért álmodok mindig ezzel a fiúval?
Figyelt kérdés
3 éve osztálytársak vagyunk. most az utolso évben szeretett volna kapcsolatot velem, de én nem akartam.helyes meg okos,intellligens fiu, de néha gyerekes és még nem vagyok kész egy kapcsolatra. azóta viszont másképp nézek rá.denem vagyok szerelmes! csak olyan kötödést érzek iránta...a kérdésem igazából: már 2. alkalommal álmodok olyat, hogy egymás karjaiban vagyunk ölelgetjük egymást, és csókolózunk. és olyankor biztonságban és szeretettnek érzem magam. 14/l.2014. márc. 21. 18:43
1/4 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes. Még nem vagy az :)
2/4 anonim válasza:
Akkor még nem áltál készen, most viszont a belsőd már készen áll erre, attól hogy valamit nem mondunk ki még belül ott van bennünk. Az álmaid közvetítik feléd azt ami az adott jelen élethelyzetben legjobban foglalkoztat téged, és amit a legjobban szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:) de az az igazság, hogy mostanában inkább az osztálytársamat részesíti előnyben, mert neki olyan jó segge van(ő szerinte).és mostanában eléggé eltávolodtunk egymástól, állandóan kritizál. nem is értem:)
2014. márc. 28. 17:16
4/4 A kérdező kommentje:
Sokak szerint nem tetszik neki hogy nem adom magam könnyen és lusta megküzdeni értem. de ha neki egy buta ribizli lány kell neki hát kedves egészségére:D:)
2014. márc. 28. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!