Miért álmodok a halott anyukámmal akit nem ismertem?
Születésem után nem sokkal meghaltak a szüleim egy balesetben, én meg nevelőszülőkhöz kerültem úgyhogy nem ismertem őket csak képeket láttam róluk.
Anyukámmal álmodok már egy ideje. Olyanokat, hogy ül és néz meg beszél hozzám de nem értem, hogy mit. Egyszer volt olyan, hogy együtt sétálva mentünk a boltba csak az a baj, hogy legtöbbször nem értem amit beszél. Most éjszaka azt álmodtam, hogy ültem az asztalnál, ő velem szemben és jó kedvűen mosolygott és azt mondta, hogy ne sírjak utána, ezt már megbeszéltük. Közben azt hiszem apukám volt a háttérben csak háttal. Régebben néha előfordult, hogy sírtam de már nem. Reggel mikor felébredtem kicsit jobb kedvem volt. Miért lehet ez?
18/F
2 dolog.
Nem tudtad feldolgozni, elfogadni es ezert megjelennek titkon vagyaid az almok folyaman, az agyadjateka. Igy probal vedekezni a kegyetlen valosag elol
Vagy kapcsolatba akar lepni veled, mondani akar valamit csak meg nem tudod ertelmezni ezt az esemenyt.
Minden hit kerdese. Amugy reszvetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!