Mit jelenthet ez az álom? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Valamelyik nap azt álmodtam, hogy a kiszemelt sráccal összejöttem. De nem akárhogyan. Volt egy nő (nem rémlik, hogy a valóságban ismerném) és közölte a sráccal hogy "mostmár összejöhettek" és csak utána mondta, hogy szeret. stb.. Ez jelenthet valamit, vagy csak szimplán hülyeségeket álmodok? Olyasmire gondolok például, hogy valaki, vagy valami visszatartja tőlem.2014. márc. 11. 21:10
1/6 anonim válasza:
Én is ilyeneket álmodok egy jó rakott káposzta vacsora után.
2/6 anonim válasza:
ezt majd az azo kategoriába megválaszolják neked.. én ha csokit eszek alvás előtt szoktam álmodni olyanokat amit nem felejtek el reggelre..
4/6 anonim válasza:
Nincs mese, az anyjától kell megkérned a srác kezét.
5/6 anonim válasza:
Az alom az eletnek a kiegeszitoje, annyit jelent hogy ezt szeretned a valosagban
6/6 anonim válasza:
nem értek az ezotériás dolgokhoz, meg hogy mit jelentenek az álmok, de elmondom én mire gondolok így elsőre:
.
Ugye tetszik neked a srác, de van némi visszatartó erő, gát benned. Az a nő pedig valószínűleg Te magad vagy. Igazából nem is a srác kap szabad utat, hanem Te. És így adsz magadnak "engedélyt".
.
vagy, lehet, hogy csak túl sokat képzelek bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!