Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (kiráz tőle még most is a hideg)

Figyelt kérdés

Tegnap álmodtam ezt. Már nem sok mindenre emlékszem belőle, csak annyira hogy egy helyre voltam valakivel (férfivel) bezárva aki többet tudott nálam és "szuper ereje volt". Ezen a helyen volt egy kígyó is ami nem tudott meghalni, és megölni sem lehetett...kb 4-5 napig lehettünk ezen a helyen miután kiszabadultunk, de bent valami gonosz volt amit vissza kellett zárni, de csak belülről lehetett. Ezért egy az előzőnél sokkal erősebb, másik férfi véglegesen bezárta magát oda a kígyóval és sok más ellenséggel.

De valahogyan én még mielőtt bezárta a helyet bejutottam mellé. Ez a hely több helységből állt. 2 elágazó folyosóból mint egy Y-on és egy kis helységből amibe csak négykézláb lehetett bejutni egy négyzet alakú nyíláson keresztül.

És engem csak a kígyó idegesített és meg akartam ölni...próbálkoztam sokféleképpen, de mindig "újraéledt". Amíg egyszer a fejét elkezdtem csavarni mintha lufit csomóznék és kidülledtek a szemei és kilyukadt az egyik. Észrevettem hogy az a szeme nem, vagy csak nagyon lassan fog regenerálódni...(ez a négyzetes helyen volt, és közben kimásztam vele onnan majd elengedtem)

De már akkor nagyon ideges voltam és mikor láttam hogy vissza akarna menni a négyzetes helyre megfogtam a farkát és megint csavarni kezdtem a fejét de láttam hogy eltörtem a "nyakát" és kiállt a csontja...Szereztem egy takaró szerűséget (pont egy ágyon ültem vele) és elkezdtem letépni a fejét...és tisztán hallom most is a fejemben a reccsenést és azt ahogy a vére a matracra csepeg, vagy inkább folyik...mintha simán kiöntenék véletlenül egy pohár valamit picit magasabbról...

és néztem is a vérét ami olyan volt mintha habzott volna...

Aztán letéptem a fejét és azt befőttes üvegbe tettem a testét meg elkezdtem felhasítani, kiszedni a belsőségeit, azokat elégetni, és a maradék részét meg egy másik üvegbe tettem...

És akkor éreztem azt hogy biztonságban vagyok a kígyótól és végre felébredhetek...és felkeltem..

Tudom eléggé beteges és morbid,és nem is értem mert nem ilyen álmaim szoktak lenni és ez most megrémít mert most is annyira élénken van bennem és én igazából egyáltalán nem ilyen vagyok...Szóval csak azt szeretném megtudni, hogy ez jelent e egyáltalán valamit?

19/L

2014. márc. 5. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
kalandjaid az újra és újra regenerálódó kígyóval. háááát :D
2014. márc. 5. 01:34
 2/6 anonim ***** válasza:
nézz utána mit jelent a kigyó és utána tudod majd hogy megszabadultál tőle.
2014. márc. 5. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Furcsa álom.
2014. márc. 6. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Probléma, amitől félsz, amivel nehezen boldogulsz.A kígyó az érzékiséget, hamisságot is jelképezheti, tehát lehet, hogy szerelmi téren, vagy valami hasonló dologgal kapcsolatos ez a nehézséget okozó probléma.Undorral vegyes félelem lehet benned ez iránt a gond iránt.És azt gondolom, van egy férfi, akit nehezen ismersz ki, ő szintén probléma vagy az említett gondokkal kapcsolatban állhat.Szimbolikus jelentésű álom És pozitív vége van, tehát úgy látszik, a valóságban megoldódik majd a most rettegett problémád.
2014. márc. 9. 11:53
 5/6 anonim válasza:

kígyó

- Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.

2014. márc. 9. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy hazug társadalomban élünk, amely kizárólag a "jóra" (=fél-létre) kondicionál bennünket, azért álmodsz ilyeneket.
2014. ápr. 13. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!