Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Honapok ota minden almomban...

Honapok ota minden almomban vizzel, folyoval, tengerrel, patakkal es halakkal almomdom! Miert?

Figyelt kérdés
Van amikor felelmetes koszos arvizkent latom,benne kissebb- nagyobb halakkal,delfinekkel vagy szepen hömpölygö pici patakocskakkal.Par napja vilagito tengerrel almodtam,benne orias halakkal,azelött aqvariummal benne gyönyörü diszhalacskakkal.Tud valaki magyarazatot adni?Ennek oka kell,hogy legyen!
2014. márc. 1. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Megpróbálok megoldást találni a problémádra, amit emígyen fogalmaztál meg:

"A tudattalattim szeretne valamire felhivni a figyelmem,de nem tudom mire :(."

Szóval ha ki szeretnéd deríteni, hogy mi is lehet ez a valami, akkor szívesen segítek benne. Viszont meg akarlak óvni a mézesmázos, jól hangzó, ámde nem valós humbukolásoktól, amik ebben a rovatban szoktak megjelenni a kérdezők kérdéseire válaszok gyanánt.

Ha mégis inkább ilyet szeretnél hallani, akkor szólj, és nem írok több választ számodra.

2014. márc. 1. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy valaki "megálmodja a jövőt",de ez is csak korlátozott értelemben.Szóval nem kell teljesen szkeptikus értelemben venni mindent bár amit te irtál kedves kérdező az egy kicsit erős ezen a téren.
2014. márc. 1. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hibás az a megközelítés, h. álmunkban a jövőt látjuk. Biztos van ilyen is, de nem gondolom h. annyira tipikus lenne Az agyunk éjszaka rendezi el , dolgozza fel a napközben kapott ingereket . Szerintem sokkal valószínűbb h. az álomképek ezekre az ingerekre adott reakciók. Azt kellene megnézned hogy személy szerint neked mit jelent a víz. Biztos más a fodrász, az úszómester vaggy a tengrrész számàra. van e valami vízzel kapcsolatos átélt trauma. De ennél sokkal egyszerűbb magyarázat is lehet: nem csobog e pl a radiátor ott ahol alszol,stb. én pl akkor álmodom vízzel ha szomjas vagyok :-)
2014. márc. 1. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon régóta megálmodom a jövőm,van,hogy jelképesen,de nem annyira jelképesen,hogy ne tudjam őket értelmezni és van,hogy egész pontosan is.

Sajnos a közeljövőben bekövetkező halál eseteket is megálmodom.

Például.:Elmentem egy új munkahelyre dolgozni és lopás történt,amivel elsősorban durván engem vádoltak meg.Közöm nem volt sohasem a lopáshoz,nagyon is becsületes vagyok,ezért különösen kikészültem tőle.Fél évvel előtte megálmodtam,méghozzá szó szerint azt ,ahogy letámadnak.

De a nagyon jó események előtt is megálmodom a dolgokat,nemcsak a rosszak előtt.

Jós álmok nálam szerintem azért alakultak ki,mert nem függök az emberek véleményétől,a látszatvilágtól és a saját érzéseim szerint élek.

Évek óta vezetem őket füzetbe és mikor utólag elolvasom őket a pontosságukon sokszor magam is ledöbbenek.

Idővel ezek miatt teljesen álom függő lettem.

2014. márc. 1. 20:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokat!
2014. márc. 1. 23:26
 16/16 anonim válasza:

Én azt figyeltem meg, hogy amivel foglalkozok napközben, vagy amivel mostanában aktívan foglalkoztam (nem munka/suli, vagyis nem a kötelező dolgok, hanem ami engem érdekel, ami mozgatja az agyam), vagy ami mély benyomást tett rám (pl. valamilyen hír) akkor utána azokkal szoktam álmodni. Nem néztél esetleg valamilyen természetfilmet, vagy valamit amiben víz van? Illetve nem hiányzik valamilyen régi hely, ahol víz volt, és abból adódik az állandó ismétlődés?

Egyébként, pedig azt tudom ajánlani, hogy élvezd! Én nagyon szeretem az ilyen álmokat. Úszkáló halakat nézni, mindig ledöbbenek, reggel, hogy az emberi elme milyen valóságos képet tud alkotni a már látottak alapján.

2014. márc. 23. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!