Csak véletlen egybeesés vagy valami más?
A történetem a következő, nemrég kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni. Egyik éjjel azt álmodtam, hogy bogarakat csapok agyon a papucsommal, másik nap a szerver amire feltöltöttem a weboldal fájljait, olyan hibákat produkált amilyenekkel még nem találkoztam.
hiba - bug (magyarul bogár)
Én eddig nem foglalkoztam ilyen témákkal de kíváncsi lennék szerintetek létezhet ilyen?
Azt is alig hiszem el, hogy a kérdést kiírtam...
Kedves kilencedik válaszadó, értem, hogy mire próbálsz utalni, de az a helyzet, hogy ritkán szoktam álmodni és bogarakkal még soha nem álmodtam. Weboldalakkal régebb is foglalkoztam de akkor csak hobby szinten és ezalatt nem voltak olyan hibák mint mostanság. Az, hogy valakit megugat a kutya az nem egy ritka dolog, de ez így együtt eléggé az.
Midegy, a bogarakat agyoncsaptam, a hibákat pedig megoldottam... bár lehet ez is csak a véletlen műve, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!