Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy szülés...

Azt álmodtam, hogy szülés közben meghalok, a picim megmenekült, mi lesz?

Figyelt kérdés
a temetésemen (üzeneteket hagytam,hogy hozzák ki a csöppemet) végig üvöltötte,de a lelkem odament hozzá,megnyugtatta, mindenki csak ámult,hogy mitörtént. majd amikor a koporsót elkezdték leengedni,én elköszöntem egy egy puszival a picimtől,és a páromtól... és felébredtem!
2014. febr. 14. 10:09
 1/10 A kérdező kommentje:
annyira élethű volt az egész, fentről néztem őket... mindenki sírt :(
2014. febr. 14. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem lesz, csak álom volt.
2014. febr. 14. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Semmi. Az almoknak a világon semmi közük a valósághoz.
2014. febr. 14. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi lesz?

Megszülöd a picit és nem lesz semmi gond. Aztán meg nagyon fogjátok szeretni egymást :)

2014. febr. 14. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
de nem vagyok terhes :D minden esetre érdekes... :)
2014. febr. 14. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg azt álmodtam, hogy nyertem a lottón. Először pánikoltam, hogy jaj, mi lesz, hogy bírom majd elkölteni azt a rengeteg pénzt, de aztán SZERENCSÉRE felébredtem. Nagyon örültem, hogy nincs tovább probléma, reggel 7 van, és mehetek dolgozni, hurrá! :)
2014. febr. 14. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy látom nagyon ráérsz.Kajáltasd csak itt a népet.
2014. febr. 14. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy csak álom volt nem más ?
2014. febr. 14. 13:13
 9/10 Alex 2014 válasza:
Ha nem vagy terhes, akkor lehet hogy ez egy egyszerű emlék az előző életedből (Én hiszek a reinkarnációban, remélem, nem tartasz ezért engem hülyének)
2014. febr. 16. 03:32
 10/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tartalak annak, sőt, érdekes a gondolat, lehet benne valami. nem várok babát, ezért is érdekes az álom, nagyon ijesztő és élethű volt, ami meg is ijesztett... jó lenne ha tudnám értelmezni az álmom....
2014. febr. 16. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!