Mit jelenthet ez az álom? Nagyon ijesztő volt!
Azt álmodtam,hogy egy kórházba az összes barátnőm én is arra vártam,hogy szüljek,és mindenkinek ott volt a párja,csak nekem nem.Már mindenkinek megszületett a gyermeke,csak nekem nem, én meg elmentem megkeresni a barátomat.Futottam, de nem találtam.
Aztán a következő kép,hogy megszületett a babám,egyedül fekszik egy ágyon meztelenül,már alig él,a barátom az ágy mellett áll és gyülölködve nézi,közbe engem szid.
Odafutok a babámhoz, a mellemre teszem, rám néz,boldog vagyok,elkezd szopni,és a tejjel kiszivja belölem az életet.Érzem ahogy egyre gyengébb leszek a végén meghalok.Hiába próbálok segitséget kérni a barátomtól,de ő csak áll és gyülölködve néz.
Sirva keltem fel. :S
Amúgy 4 éves boldog párkapcsolat,együtt tervezzük a jövőt,meg majd később családot is.Ezért is nem értem.:S
Nyugi, az álmokat nem, szó szerint kell értelmezni. Álltalában olyankor van rémálma az embernek, ha feszült, fél valamitől, nem tud belenyugodni valamibe.
Nem félsz esetleg attól, hogy elhagy a barátod?
Nem volt kisebb/nagyobb vitátok mostanában?
Nem félsz az anyaságtól?
Csak azért kérdem, mert akár ezek miatt is lehet...
Mi a manó :D tévedsz!
kérdező: Az álom egy üzenet volt a túlvilágból amelyet egy szellem közvetített. Arra figyelmeztetett, hogy óvakodj a barátodtól, mert lehet meg akar ölni téged. Jobb, ha otthagyod, amíg túl nagy sérelmek nem érndke téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!