Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Álomban sokszor látom halottakat többnyire tudatosan álmodok. De nem tudom befolyásolni a történéseket sokszor beszélgetek velük úgy, hogy a tudatomnál vagyok elhunyt családtagjaimmal vagy ismeretlen emberekkel stb. arra lennék kíváncsi hogyan tudnék ennek véget vetni mármint a tudatos álom -nak egy hétben egyszer tudatosan álmodok lehet, hogy ez az oka az egésznek nem vagyok lelki szemetes
Üdv, J Ügynök <(-_-)>
2014. jan. 28. 09:47
11/14 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem tudtam, hogy ez valóban megtörtént álmomban a buszmegállónál álltam egy 20-25 év körüli nő megkérdezte, hogy hány óra van mondtam neki mindjárt 11 óra lesz elkezdtünk beszélgetni utána arra lettem figyelmes, hogy a nő homloka vérzik megkérdeztem minek vérzik a homloka? erre azt mondta, hogy nemrég halt meg egy buszbalesetben beverte a fejét és vele együtt 20 ember is meghalt elsőnek nem vettem észre, hogy álmodok majd amikor megérkezett a busz és a nő egyszerűen átsétált rajta akkor vettem észre, hogy álmodok utána láttam, hogy mindenki engem figyel mindegyik halott volt akkor ébredtem fel utána kiírtam ezt a kérdést.
2014. jan. 28. 14:19
12/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem emlékszem minden egyes részletre. De lényegében így történt arra lennék kíváncsi mit kéne tennem, hogy ne álmodjak tudatosan? egyátalán nem gyakorlóm a tudatos álmodást. De legtöbbször tudatra ébredek álomban.
2014. jan. 28. 14:27
13/14 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, és nagyon sajnálom, hogy nem értek a tudatos álmodáshoz. Szeretnék segíteni pedig. Csak én, amikor rájövök álmomban, hogy álmodok, akkor fel is ébredek. Van, hogy a valóságra, de olyan is van, hogy egy másik álomra. De nekem nem kellemetlen, meg legtöbbször felejthető badarságokat álmodom. Elhiszem, hogy nem tudtál a buszbalesetről,nem is kapott nagy nyilvánosságot, ha jól tudom, magyar érintettje nem volt. Én is csak azért figyeltem fel erre a hírre, mert jártam már arrafele turistabusszal. És akkor írod, hogy ezt álmodtad...
14/14 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna a tudatos álom csak amikor tudatomra ébredek furcsa eseményekbe keveredek baleseteket és haláleseteket halottakat látok stb. előtte nem voltak ilyen álmaim csak elkezdtem foglalkozni a tudatos álommal heccből nem hittem, hogy sikerülni fog. De kb két hét alatt elsajátitotam utána pár hónap múlva elkezdem holtakkal álmodni nem hiszek a szellemekben lehet, hogy ezeknek valamilyen tudatalatti okai vannak. De nem akarok ezzel foglalkozni még a végén hülyének fognak nézni.
2014. jan. 28. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!