Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Álomban sokszor látom halottakat többnyire tudatosan álmodok. De nem tudom befolyásolni a történéseket sokszor beszélgetek velük úgy, hogy a tudatomnál vagyok elhunyt családtagjaimmal vagy ismeretlen emberekkel stb. arra lennék kíváncsi hogyan tudnék ennek véget vetni mármint a tudatos álom -nak egy hétben egyszer tudatosan álmodok lehet, hogy ez az oka az egésznek nem vagyok lelki szemetes

Üdv, J Ügynök <(-_-)>

2014. jan. 28. 09:47
1 2
 1/14 Passiflora ***** válasza:
Jól értelmezem, hogy ami ebben a tudatos álomban történik, azt Te úgy értelmezed, mintha a fizikai síkról már eltávozott lelkek próbálnának kommunikálni Veled ebben a tudatállapotban, és ez Téged zavar?
2014. jan. 28. 11:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze zavar engem nemtom, hogy létezik-e ilyesmi nem is hiszek a szellemekben nem is érdekel a túlvilág lehet amiatt van, hogy mostanság foglalkoztatt az ezotéria annyi baromságot olvastam, hogy megártott.
2014. jan. 28. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:
ne nézz több csi, ncis, meg egyéb hülyeségeket, kapcsold ki a tévét
2014. jan. 28. 12:03
 4/14 anonim ***** válasza:
ja és szellemekkel suttogót sem
2014. jan. 28. 12:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem 25 év körüli nővel, aki arról beszélt, hogy a jeges út miatt buszbalesetben 20-an haltak meg.
2014. jan. 28. 12:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Mi a rák az a 'csi, ncis' ?
2014. jan. 28. 12:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az átlagnál érzékenyebben reagálsz a halálesetekre, pl. nehezebben "engeded el" elvesztett családtagjaidat.
2014. jan. 28. 12:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Több családtagom is meghalt az unokatestvérem agydaganatba nagy bátyám öngyilkos lett nagyapám pedig szívbeteg volt és meghalt egy haverom pedig autóbalesetben a kezem között halt meg lehet, hogy ezek miatt vagyok érzékeny ezekre.
2014. jan. 28. 12:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Engem már nem nagyon rémitenek meg a halálesetek nagybátyámat a csillárról szedtük le amikor felakasztotta magát sokszor megjelenik álmaimban mióta elkezdtem gyakorolni a tudatos álmodást megszaporodtak ezek az események gyakran látok fura alakokat álmomban, akikkel soha nem találkoztam szeretnék ennek véget vetni.
2014. jan. 28. 12:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vicc, tényleg, de mielőtt ezt a kérdést meg a válaszokat olvastam volna, olvastam egy cikket. [link]

És kirázott a hideg... Nyugtassatok meg, hogy ez csak véletlen egybeesés volt.

2014. jan. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!