Boldog a kapcsolatom, mégis rémálmaim vannak a párommal?
A párommal több,mint egy éve vagyunk együtt, azt hiszem, le tudnám vele élni az életem, megbízható, megad mindent,annyit,hogy már meg sem érdemlem:)
Viszont egy héten legalább 2-3 alkalommal iszonyatos rémálmaim vannak vele kapcsolatban, megcsal, gonosz, szakít velem, sosem bántalmaz fizikailag,csak a szívemet töri szét. Vajon miért kell sírva ébrednem majd' minden reggel? Nem bíznék meg benne?
Inkább az ezoterikában tedd fel a kérdésed!
Ott hisznek benne, és talán mondhatnak neked valamiféle "magyarázatot".
félted a kapcsolatot. Én a volt "barátommal" amiatt szakítottam, mert 2x is megütött. A férjemmel, mikor összekerültünk rendszeresen rémálmaim voltak, de nagyon brutálisak. Olyan is volt, hogy heteken át azt álmodtam, hogy a férjem ül a hátamon, és egy borotvapengével belehasítja a nevét a testembe, és álmomban én ezen nevettem!
Mikor megtudtam, hogy kisbabát várok, egyszerre elmúlt minden rossz álom, ennek már 2 éve. :)
A lelked mélyén félsz ettől hogy tragédia végett fogod elveszíteni a párodat.
Én is ettől félek mert nagyon aranyos srácot fogtam ki magamnak igaz külsőleg nem volt az esetem de nagyon kedves velem még most 2 év után is. Én is ettől rettegek álmomban hogy megcsal és bántani fog engem, de tudom hogy a való életben ez nem igaz mert nagyon jó hozzám, és neki köszönhetem azt hogy egy hatalmas csalódás utáni depressziómból teljesen kigyógyultam általa. Ő is hasonlóan volt ezzel, nagyon boldogok vagyunk.
3-mas,velünk is pont ez a helyzet: mellette lenyugodtam, sokkal pozitívabban látom a jövőt,megtanultam értékelni magamat. Tőle gyakran hallom,hogy boldoggá teszem,és hogy én vagyok a legjobb dolog az életében, viszont mind a ketten eléggé mélyponton voltunk,mikor megismertük egymást, és úgy tűnik egymás segítségével sikerült lelkileg helyrerázódni.
De néha megfordul a fejemben,hogy a rossz időkben kellünk egymásnak(most elég sivár az anyagi helyzetünk, és a munkánkkal se vagyunk megelégedve), és mi lesz, ha minden megoldódik, és már nem lesz "szükség" a másikra? ha neki is összejön az a meló, az a fizetés, amit akar, és talál esetleg valaki mást is az új életéhez? Paranoiás vagyok tudom, de ilyen megtörténhet? Lehet, hogy ez a forgatókönyv idézi elő az álmokat is.
Kettes: Te elmondtad a férjednek ezeket a dolgokat? Mit szólt? Azért ezek az álmok durván kikészíthettek lelkileg!
Az én barátom rendszerint megsértődik, ha elmondom.
Amúgy vagy kinézed belőle, vagy csak egyszerűen félsz a párodtól. Nincs valami rossz emléked gyerekkorodból apukádról, vagy a férfiakról? Vagy nincs valami rossz ex a múltban? Mert lehet, ez a magyarázat. Ha pedig nem, akkor csak a félelmed vetül ki az álmodban valami hatására.
És nem kötekedni akarok, de...
"3-mas"
3=hár? :D
Az elírás miatt(hár-mas:) ég a fejem, bocsánat:D
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, megtaláltam az okát az álmaimnak, remélem bennem is, és a barátomban is lesz annyi türelem, hogy túljussunk rajta. Szegény, alig mer hozzámszólni reggelente, ha látja, hogy idegbajosan kezdődik a reggel,mert álmomban egy s...fej volt. Persze, erről nem ő tehet. Nektek is köszönöm,hogy időt szántatok rám,ment a zöld pacsi mindenkinek(kivéve az ezoteriás hozzászólót, nem kell rögtön udvariatlannak lenni)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!