Mit jelenthetett ez az álom? (17/F)
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy hazamegyek a fizikatanárnőmmel, és a szüleim hálószobájában levetkőztetjük egymást és én megdugom, teljesen ráfekszem felülről, hozzásimulok, ő meg simogatja a fejemet, nyakamat, a hátamat, és a szex közben benyitnak a szüleim, odanézek, és az ablakban látom, hogy már este van, pedig az előbb még nappal volt, és ezért nyitottak be, mert elment az idő. Nagyon megijedtek, majd mérgesen odaszólt apám, hogy mit művelek, anyám meg halálsápadt lett. Ezután fölébredtem. Ez mit jelenthetett? Csak azért kérdezem, mert mikor fölébredtem, gyorsan vert a szívem, leizzadtam, és ez az egész elrontotta az aznapi hangulatomat, és alig bírtam a fizikatanárnőm szemébe nézni az iskolában.2014. jan. 11. 18:15
1/7 anonim válasza:
szexuálisan vonzódsz hozzá. Semmi mást.
2/7 anonim válasza:
nyugodtan nézhetsz a szemébe mert
1 ő nem tudja mit álmodtál
2 semmi jelentősége
3/7 anonim válasza:
Voét már nekem is hasonló, utána egész nap azon rágódtam.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha nemsokára kapsz egy 5-öst fizikából, akkor ő is ezt álmodta, és tetszett neki.
5/7 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, szerintem nincs nagy jelentősége!:) Valaki itt nem rég írta, hogy rajta az egész Harry Potter-szereplőgárda végigment álmában:D
6/7 anonim válasza:
*de persze azt hiszem, nem egy éjszaka alatt:D:D:D Hormonjaid meg dolgoznak, és lehet, hogy kíváncsi is vagy, milyen lenne egy -bármilyen, nem feltétlenül tanárnőddel vagy hasonló emberkével - szóval egy nővel:):):) És hát a tudatalattid meg összekapcsolta az iskolát ezzel a cuccossal, mondjuk én nem értek ezekhet:DD:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!