Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy egy tóba estem egy stégről, 2 alma volt nálam, az egyikbe bele volt harapva, ki akartam mászni a stégre, de szemből sodort a víz, az ép almát kitettem a stégre, de én már nem tudtam visszamászni.Mégis próbáltam odaúszni, de nem sikerült, a parton volt néhány ember, arra se tudtam elúszni. De mikor beljebb kerültem a tóba, enyhült a sodrás, és a másik oldalán ki tudtam mászni, ahol nem volt senki. Mit jelenthet?
2014. jan. 8. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
ha vmi bajba kerülsz ne várj másoktól segítséget (parton álló emberek)más megoldást kell keresned..
2014. jan. 8. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek az életedben hullámvölgyek, és amikor úgy érzed a padlón vagy (vízbe esés a stégről, ami egy szilárt talapzat), akkor mindig próbálj emlékezni és vigyázni arra (az egészséges, egész alma képében) ami szép, fontos számodra és teljessé teszi az életed, tehát a barátokra, a szeretteidre, családra és a boldog pillanataidra, s próbálj saját kezűleg megbirkózni azzal, ami számodra akadály és csak elvesz a valós énedből, cselekvésképtelenné tesz (alma melybe bele volt harapva). Eközben próbálj úgy küzdeni, hogy tudod, idegenekre nem számíthatsz, és bár látnak, különösebben nem fogják befolyásolni az életed, a sorsod. Csak magadtól és azoktól függ minden, akik boldoggá tesznek, a legrosszabb napokon, időszakban is. Persze a "kimászás" után úgy érezheted, senki nem segített (üres part), de a motiváció mindig ott van, és ha nem is látod, a gondolatodban, a tudatod mélyén ezek segítettek (lásd az egészséges alma a szerettek, az értékesek képében).
2014. jan. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!