Álmodtam egyet és nem tudom mit jelent, szerintetek?
Szervusz. Kérdésedből kikövetkeztettem, hogy fiú vagy :D (am ne szégyelld, hogy 17 évesen nem voltál még senkivel; én sem voltam még (18 év; lány))
Minden férfi lelkében Jung szerint létezik egy anima, egy női őskép, ami a tudat alattidban van, és mérhetetlenül fontos szerepet játszik a személyiséged fejlődésében. Az anima a gyöngédség, a szeretet a férfi lelkében, illetve a nőről alkotott képzet (ideális nő).
Ha az animád megjelenik az álmodban, és jól kijössz vele, akkor egészséges vagy lelkileg, mert békében élsz saját magaddal (mert az anima a lelked része).
(Az a férfi, aki nem jön ki jól az animájával, az 'beteg'. Az a férfi fél a nőktől, holott semmi oka nincs rá. És ha fél a nőktől, akkor bántja őket, hogy 'győzelmet szerezzen felettük', és ez nem egészséges.)
A két nő egy és ugyanaz,csak más alakban. Nyilván azért jelent meg az iskolás osztálytársad, mert nagyon sokat jelentett számodra (ennek a jele a tetszés). A másik nő is ugyanaz, mint az iskolás társad.
Ez egy egyszerű álom, ami a belső jólétedet jelenti. Semmi jósló funkciója nincsen :)
Azért sok sikert a nőkkel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!