Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtam egyet és nem tudom...

Álmodtam egyet és nem tudom mit jelent, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok,nem egyszer történik meg velem hogy olyat álmodok hogy van egy barátnőm,vagyunk egy szórakozóhelyen ,jól érezzük magunkat,beszélgetünk,stb mint a szerelmesek tudjátok. Nos de nekem nincs barátnőm,nem is volt még és tudom eléggé ciki 17 éves létemre de nem tudom,valahogy még nem volt,lényeg az álmomban olyan embert ismerőst képzeltem oda aki általános iskolában (3 vagy 4 osztályban) az osztálytársam volt,igazából csak tetszett,szerelmes nem voltam belé.Volt ugyan iylen álmom de ott meg egy oylan embert képzeltem bele aki csak tetszik de nem is ismerem. Mit jelenthetnek ezek az álmok?
2014. jan. 8. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szervusz. Kérdésedből kikövetkeztettem, hogy fiú vagy :D (am ne szégyelld, hogy 17 évesen nem voltál még senkivel; én sem voltam még (18 év; lány))

Minden férfi lelkében Jung szerint létezik egy anima, egy női őskép, ami a tudat alattidban van, és mérhetetlenül fontos szerepet játszik a személyiséged fejlődésében. Az anima a gyöngédség, a szeretet a férfi lelkében, illetve a nőről alkotott képzet (ideális nő).

Ha az animád megjelenik az álmodban, és jól kijössz vele, akkor egészséges vagy lelkileg, mert békében élsz saját magaddal (mert az anima a lelked része).

(Az a férfi, aki nem jön ki jól az animájával, az 'beteg'. Az a férfi fél a nőktől, holott semmi oka nincs rá. És ha fél a nőktől, akkor bántja őket, hogy 'győzelmet szerezzen felettük', és ez nem egészséges.)

A két nő egy és ugyanaz,csak más alakban. Nyilván azért jelent meg az iskolás osztálytársad, mert nagyon sokat jelentett számodra (ennek a jele a tetszés). A másik nő is ugyanaz, mint az iskolás társad.

Ez egy egyszerű álom, ami a belső jólétedet jelenti. Semmi jósló funkciója nincsen :)

Azért sok sikert a nőkkel! ;)

2014. jan. 8. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem sem tudod...
2014. jan. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!