Valaki megmondaná hogy ezt mit jelenthet (bár nem igazán hiszek az ilyen dolgokban de kíváncsi vagyok)?
2 rendszeresen visszatérő álmom van :
Az egyik hogy ülök és széken és nem tudok mozogni(nem tudom hogy megvagyok-e kötözve vagy nem csak annyit hogy nem tudok mozogni)és áll előttem egy zombi ami nagyon hasonlít egyik haverom faterjának képére.Nem csinál velem a zombi semmit csak áll előttem, néz és olyan mintha mondani akarna valamit.
a másik :
Megyek 3 emberrel fent a hegyekben egy kis faluba és a faluban ünnepséget tartanak(ha minden igaz egy esküvő) és mindenki zombivá változik csak én nem.A környezet illetve a falu nagyon hasonlít arra ami a Rammstein-Roserot című számában van.Van ezeknek bármi jelentése??
1. Túl sok horror.
2. Szereted a Rammsteint.
1 a horror filmeket nem szeretem és nem is szoktam nézni
2 igen szeretem a Rammstein-t de nem szoktam hallgatni
Csak találgatok, nem értek hozzá és kerülöm a trollkodást.
Első:
Talán valakinek szüksége lenne a te segítségedre, de te nem tehetsz érte semmit, vagy nem tudod mit kellene tenni.
Második:
Ezt már végképp nem tudom, talán a tudatalattid így próbál üzenni, hogy sok a nyomás rajtad, és ideje lenne lazítani egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!