Mit jelent az, ha a kígyómnak kis kígyója születik az álmomban?
Figyelt kérdés
Most ez ugyanazt jelentené mint egy átlagos kígyó álom egy kígyó nélküli háztartásban?2014. jan. 4. 17:06
11/22 anonim válasza:
Most őszintén...Melyik a jobb válasz?xD A: Főnix, ujjászületés B: A KÍGYÓ NEM EMLŐS ÁLLAT, NEM LEHET CSÁSZÁRMETSZENI CHÖ...
12/22 A kérdező kommentje:
De fel lehet boncolni a kígyót! Csak nem szép dolog :) Meg akkor most jelent valamit vagy nem? Hihetetlen, hogy civil emberektől várom a választ. Inkább elmegyek egy álomfejtőhöz!
2014. jan. 4. 17:40
13/22 anonim válasza:
Menjél csak :D Had végezze el más a te feladatodat...Majd mindjárt megfejtik itt neked :) Én is tudok álmot fejteni ^^ És a sajátjaimat meg is tudom fejteni...Neked is ezt kéne tenned.
14/22 A kérdező kommentje:
Jól van légy vele boldog, ezzel a hatalmas tudásoddal. :)
2014. jan. 4. 17:42
15/22 anonim válasza:
Ha neked megér az néhány ezrest, hogy egy hülye álomról egy csomó humbukot hallj, akkor menj csak el bátran egy álomfejtőhöz. Kérdezd meg mennyit kér, én a feléért is mondok akkora butaságokat, mint amiket ő akarna. Megegyeztünk?
16/22 anonim válasza:
#2 "eleven szülő kígyó Lol."
Képzeld léteznek elevenszülő kígyók.
Aki nem hiszi nézze meg a youtube-on.
17/22 anonim válasza:
A youtubon még elevenszülő betonkeverőt is találsz szerintem, ha nagyon keresgélsz.
18/22 anonim válasza:
bocs hogy nem állatorvosnak készülök
ha olyan nagyon okos vagy mond meg a fajtáját
19/22 A kérdező kommentje:
kepzeljetek tenyleg van :) csak az enyem tojast 'tojik'.
2014. jan. 8. 00:46
20/22 A kérdező kommentje:
utolso te arrol se tehetsz, hogy olyan ostoba vagy mint egy zsak szar
:S remelem bannolnak engem a csunya szavakert! :)
2014. jan. 8. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!