16 éves lány vagyok, szeptember-november között 6x (! ) éltem át alvásparalízist. Tegnap tudtam meg, hogy az volt, és most eléggé félek tőle. Meg lehet valahogyan előzni?
A kérdés adott.
Még az érdekelne, hogy az normális-e, hogy nagyon egyszerre történtek? Szeptember egyik hetén volt 4 (egy, illetve kétnapos kihagyásokkal - egyszer egy éjszaka 2), november egyik hetén pedig 2 (két nap különbséggel). Kicsit utánaolvastam, és látom, hogy másnak inkább délutáni alvásnál jött elő hátonfekvésnél. Nekem kizárólag éjszaka jelentkezett, és nagyrészt az oldalamon feküdtem.(megjegyzem, hogy el is nyomtam a kezemet - ha ez számít)
Mind a 6 esetben hallucináltam is mellé, nagyon rossz volt. Tehetnék valamit, hogy ne forduljon elő megint?
Azóta átéltem én is egyet hallucináció nélkül, pont tegnap éjjel.
Köszi a válaszokat különben :)
9-es válasz (első fele) nagyon találó... rámutat ezekre a jelenségekre!
Azt azért elmondanám, hogy ezeket a lényeket (lárvák és egyéb maradványok) teljesen felesleges (megkísérelni) szeretni... ezek a lények már elbuktak... már menthetetlenek... lényegében csak maradványok.
Figyeljétek meg, hogy eme jelenségek közös vonása a negatív élmény.
9-es válasz első feléből megérthettek 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!