Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthez ez?

Mit jelenthez ez?

Figyelt kérdés
Amikor félálomban vagyok ,akkor valamilyen zenét hallok ami annyira jó ,hogy fáj,és annyira fáj hogy már halálfélelmem is van és erre fel is ébredek. Amúgy is érzékeny vagyok a zenére némely zenére könnyezni is tudok.
2013. dec. 29. 22:24
 1/3 Peti7 ***** válasza:
Velem is lehet hogy volt már ilyen,de nem emlékszem.Nem szeretném megtapasztalni.Lehet hogy csak álmodtam,de valahogy teljesen értem mire gondolsz.Figyeld meg,hogy amikor fölébredsz,akkor nagyon ver-e a szíved,vagy épp hogy nagyon lassú-e a vérnyomásod.Amikor ez van,akkor valaki elszomorított vagy fölidegesített?Meghalt valakid nemrég?Milyen gyakran van ez?
2013. dec. 29. 23:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor szokot lenni amikor delutan lefekszem aludni amikor nagyon faradt vagyok az esetek tobbsegebben ugy ebredek hogy nagyon ver szivem ,legszomj,meg egy kicsi halal felelmet is erzek de csak.akkor amikor valami zenet hallok vagy tenyleg rosszat almodom ,de van amikor valamin nevetek almombna es az annyira vicces hogy ugy kellek fel ekkor is erzek valamilyen fajdalmat.
2013. dec. 29. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Amugy igen meghalt valakim mar olyan jo 2 eve aki nagyon kozel allt hozzam es surun almodom vele.
2013. dec. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!