Mit jelent ez a két visszatérő álmom?
Első álmom amit gyakrabban szoktam álmodni (kb hetente legalább egyszer): Kocsiban ülök vezetek a városban (általában Szegeden) és hirtelen rájövök, hogy nincs jogosítványom (ami a valóéletben igaz) és tovább vezetek. Ennek az álomnak 2-3 fajtája van: vagy apám kocsiját vezetem, vagy egy idegennek a kocsiját kötöttem el, de olyan is előfordult,hogy robogót vezettem jogosítvány és forgalmi nélkül.
Második álom: Egy szűk folyosón vagyok kétoldalt nagy magas (kb 2méteres) polcokkal végig a folyosó mentén és a polcok tele vannak könyvel. A könyvek elrendezése úgy néz ki mint egy könyvesboltban. Az egész álom nem szól másról csak hogy könyveket keresek amiket elakarok olvasni.
Én nem értek az álomfejtéshez, de szerintem az első álmod azt jelentheti, hogy a szabályok megsértése nem fog vissza a cselekvéstől, ez szabad szellemre utalhat.
A második álmod jelentését meg úgy tudnám elképzelni, hogy keresed az életben, mi érdekelhet igazán, vagy pedig a tudásszomjat szimbolizálja talán.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kimondottan tetszettek az értelmezések. A 2. esetben nagyon is magamra ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!