Mit jelenthet/jelezhet?
Ezt álmodtam:
Ülök egy park padján (nem szokásom). Két galamb (a szürkés tollú közönséges városi galamb) odatotyog hozzám, egészen közel a lábaimhoz, és nézegetnek engem. Odahajolok hozzájuk, és a mutatóujjammal közelítek a fejükhöz, hogy vajon vannak-e annyira bizalmasak, hogy megengedjék a fejük megcirógatását. És igen, mindkettő hagyja! Kicsit még nézgelődnek, és mivel nem kapnak semmi ennivalót (merthogy nincs nálam semmi, amit odaadhatnék nekik), eltotyognak.
Oké oké... ez így semmi.
Nem f0sták le a fejed, amikor elrepültek. ?
Nagy kár, ha nem... mert az aztjelentette volna, hogy nagy szerencséd lesz a jövőben.. lottónyeremény, vagy valami ehhez hasonló.
Vannak és lesznek olyan emberek, akiket nem te érdekelsz, és normális esetben nem mennének oda hozzád (lásd a galambok sem, csak élelem reményében). Inkább az érdekli őket, amit nyújthatsz, és ha nem kapják meg tőled azt, amit akarnak, akkor tovább állnak.
A galamb erre itt egy jó hasonlat. Az igazság az, hogy nem vagyok álomfejtő, de valahol mindig van bennük egy rejtett üzenet, és ez például igaz.
Mindenből le lehet vonni valami tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!