Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

A minap volt egy furcsa, de inkább félelmetes álmom. Vonatok, sínek is voltak benne, de ennél jóval összetettebb, mert ahova járok suliba, az is benne volt az álomban, illetve jó néhány új és régi ember is, továbbá volt egy menekülés motívum is az álmomban, hogy elmenekülök néhány embertől, ki a suli területéről, a síneken keresztül. Ráadásul éjjel barangoltam a sínpályák között. Jó néhány vonat jött, és kicsit féltem az álomban is, mert sötét volt, elhagyatott, és csak a fényszóróval felém jövő vonatok világították be a környéket, amelyek csak jöttek és jöttek hangosan, én meg mindig félreálltam... Mi köze az álmomnak a sulimhoz, az eddigi életemben teljesen különböző időszakokból ismert emberek megjelenéséhez, illetve a vasúti pályákon való elmeneküléshez, ahol mindig jött velem szembe egy-egy nagyobb tehervonat? Talán így akartam menekülni? Vagy öngyilkosság ?

Mostanában igen furcsa dolgokat szoktam álmodni, azóta volt egy másik, furcsa álmom is. Régen nem álmodtam ilyeneket. Régen még voltak álmaim a való életben...

2013. dec. 19. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet visznek gázpróbára egy vonattal.
2013. dec. 19. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
nemtudom
2013. dec. 19. 14:59
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Sajnos nem vagyok álomfejtő,de hátha tud ez a honlap neked segíteni:

[link]

Itt tudsz szavakra keresni,és a jelentésüket megtudni.Ha ezt egyberakod,akár kijöhet a jelentése is.

Pl.:Álmomban kifutottam egy ajtón,és elütött egy autó (bocsi a morbid példáért :D)

Akkor mondjuk megnézed mit jelenthet az álmokban a :futás,ajtó,autó,baleset,halál stb.

És ha egyberakod magadnak a jelentéseket akkor ahogy már mondtam,lehet hogy kijön a jelentése is.

Szerintem jópofa,remélem tudtam segíteni.

(Zöld kezet elfogadok ha segítettem :D)

2013. dec. 19. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
a gázpróba az mit jelent a te értelmezésed szerint ?
2013. dec. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!