Mit jelent ez a furcsa álom?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és egyik nap azt álmodtam,hogy állapotos vagyok. Csak akkor jöttem rá,mikor megnéztem az álombeli tükörben a nagy hasam. Elsőnek nem tudtam, majd valaki mondta mögöttem,hogy terhes vagyok. Mit jelent?2013. dec. 18. 20:56
1/3 anonim válasza:
Én akkor álmodtam, hogy terhes vagyok, mikor tényleg az voltam.
De ugye Te nem? ...
2/3 anonim válasza:
Jaj, én 13 éves vagyok, és azt álmodtam, hogy a barátnőmmel egyszerre szültünk... De egyáltalán nem fájt, csak olyan érzés volt, mintha székrekedésem lett volna. Nagyon fura volt, mert még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy akár barátom lehessen... Meg álmodtam olyat is, hogy egyszercsak elkezdett nőni a hasam, és akkora lett, mint annak, aki mindjárt szül, anyukám pedig azt mondta álmomban, hogy már 9 hónapja terhes vagyok, csak eddig nem látszott. De a barátnőm, akivel álmodtam, mesélte, hogy ő is szokott ilyet álmodni. Szerintem ez sok lánnyal megesik ebben a korban. Irtó hülyeségek, de jókat szoktam rajtuk nevetni reggel... :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem,én nem vagyok az!! Hát elég furcsa álmok ezek,de tegnap pont azt álmodtam,hogy unokahúgom született..
2013. dec. 20. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!