Egy furcsa álmom volt mit jelentehetett ez?
Szia!
Az ezoterikusok ebbe az álomba bizonyára sokmindent bele tudnak magyarázni, én azonban azt mondom neked, hogy maradjunk a racionalitás talaján. Természetesen vannak olyan álmok, amely az emberekből ki tudnak váltani különböző érzelmeket. Ez velem is megtörtént, csak engem a rémálmaim viseltek meg, és ébredés után nyilván nem éreztem magam jól. Ugyanígy volt olyan álmom is, amely annyira valóságosnak tűnt, hogy ébredés után azon gondolkodtam tényleg megtörténe-e az, amit álmodtam, vagy sem? Nem gondolom tehát hogy különsebb figyelmet kéne neki szentelni. Tinédzser korban az emberek érzékenyek, én például nem találtam a helyemet. Lehetséges, hogy az érzékenység miatt volt ilyen álmod, vagy mert fontos neked nagyon a nagymamád, én is álmodtam már szerettemmel.
Ezoterikusok, ezoterikusok.........
Hát tessék egy ezoterikus válasz:
A nagy fényesség a szeretet jele, ennyi.
Azt jelenti az álmod, hogy nagyon szeretitek egymást a nagymamáddal, és ezt a hatalmas szeretetet mutatta az álmod egyetemesen, amely szeretetet kis lelked éppen hogy be tudja fizikai valódban fogadni, ezért van az elérzékenyülésnek ilyen foka, amikor az álmodra gondolsz.
Fehér fény: a jó szándék, a védelem jele
Rajzolgatni: tervezed a jövődet (valószínúű a családod támogatni fog benne)
Szinte megvakultál a fehér fénytől: igaz, hogy támogatnak, de néha úgy érzed, nem kell téged annyira ajnározni, több önállóságra vágysz. Halott rokonnal álmodni a Krúdí-álmoskönyv szerint rossz időt jelenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!