Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom,...

Mit jelenthet az álmom, amiben a felhőkarcolóról direkt ugrálnak le az emberek, hogy végezzenek magukkal?

Figyelt kérdés

Az álmomban bent voltam egy magas épületben, körülbelül a 3. emeleten és velem volt az egyik rokonom, akivel kisétáltam az erkélyre, ahol megláttunk a szökőkút vízében egy holttestet, mire a rokonom (nő) elkezdett sikítozni, én meg gyorsan leszaladtam a holttesthez, hogy közelebbről megnézzem.

Miután leértem és jobban szemügyre vettem, láttam, hogy hiányzik az egyik lába és a karja is, és nem sokra rá azt vettem észre, hogy az épületről egymás után ugrálnak le az emberek, és körülöttem érnek földet, és hallnak meg, így gyorsan elkezdtem menekülni és menekülés közben is zuhantak le emberek, és szó szerint szét loccsantak.

Majd, felértem az erkélyre, ahol azt vettem észre, hogy ezek az emberek teljesen össze vannak zavarodva, és olyanok, mint akik teljesen betegek, nincsenek öntudatuknál, és ekkor felébredtem és teljesen sokkot kaptam, ilyen még nem volt velem.

2013. dec. 5. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Tisztára mint Arany János - Híd avatás című verse :D Csak te lent voltál és az emberek fentről estek, nem úgy, mint a versben :D
2013. dec. 5. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak gondolom ő nem kapott sokkot, mint én :DD
2013. dec. 5. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

most volt a tv-be egy ilyen film biztos azt nézted -Burok vagy mi volt a címe..

ha sok ember volt egy helyen vmit kibocsátottak a növények -amint belélegezték öngyilkosok lettek- fűnyító alá feküdt, munkások a tetőről ugráltak, fára kötötte fel magát, rendőr fejbe lőtte magát stb.

2013. dec. 5. 23:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, abból a filmből zirka 1 percet láttam, de most meg fogom nézni, mert a leírtak alapján jól hangzik :D
2013. dec. 6. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne ez a baj, hogy debil tinihorrorokat nézegetsz, aztán meg jössz ide panaszkodni, hogy hülyeségeket álmodsz. Vagy ne nézz horrorfilmeket, vagy ne vedd zokon, hogy félelmetes álmaid vannak.
2013. dec. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!