Magyarországon is használnak "gázkamrákat" néhány menhelyen, vagy sintértelepen, hogy végezzenek a "felesleges" állatokkal?
1.) Normális menhelyen nincs altatás ... a menhelyeket magánszemélyek üzemeltetik, állatszeretetből.
2.) A sintértelepeken van altatás, jobb esetben ... rosszabb esetben lapáttal, vasvillával verik agyon a fölös állatot, megspórolva a 7500 Ft-os altatást.
Nincsenek itthon ilyen kamrák .. sokkal rosszabb dolgok vannak ...
Ezt el se tudom hinni. Itt, a kulturált, civilizált Európa közepén létezik olyan, hogy a felesleges állatot lapáttal agyonüssék?
És vajon milyen lelkületű az az ember, aki vállalkozik erre a feladatra?
http://www.youtube.com/watch?v=jlIeTKWMkd4
A 4. perctől nézzetek bele, de elég sokkoló. Borzalmas kínok lehetnek!
Úristen!!!!!!!! hogy a mocskos roh@dt gerinctelen k*rva anyját az ilyen utolsó roh@déknak!!!!!!!!!!!!!!! MIÉRT NEM TESZÜNK SEMMIT? HOGY PUSZTULNA EL AZ AKI AZ ÁLLATOKAT CSAK EGY UJJAL IS BÁNTJA!
sírva néztem végig a videót:'(
Mo. nincsen gázos altatás. Menhelyeken nem altatnak, csak a gyepmesteri telepeken.
Azt viszont már nem tudom, amikor madárinfluenza miatt rengeteg szárnyast öltek le, hogy azokat mivel pusztították el. Én csak a híradóban láttam, hogy élve tették őket a kukába, egymás tetejére.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!