Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert van ez? Massal van ilyen?

Miert van ez? Massal van ilyen?

Figyelt kérdés

Gyakran amikor estenkent barkivel az almaimrol vagy a bizonyos 'deja vu' (jol irtam le?) beszelek akarkivel mindig ramjon az hogy sirnom kell. De igy nagyon. Miert van ez, vagy massal is van ez igy?

----------

Kiskoromban harom evig a nagyszuleimnel laktunk. Almaimban ha valahol bent vagyok mindig abban a hazban jarok. Nagyon ritkan almodok a mostani lakasunkban de akkor is mindog emlekszek ra es csak remalmaim vannak.

2013. dec. 4. 21:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnezest az ekezetekert meg a hibakert.:)
2013. dec. 4. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Esetleg megható álom? Nem lehet, hogy olyan az álom, ami meg tud hatni téged? :)
2013. dec. 4. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
ismerős az érzés, tudom, mit érzel :(
2013. dec. 4. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak depressziós vagy az álmok többségében nem jelentenek semmit.
2013. dec. 4. 23:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Barmelyiktol sirni tudnek. De nem szoktam tul meghatokat almodni. Altalaban vagy remalmok vagy kis semmitmondo dolgokrol almodok.:)

Depresszio?

2013. dec. 5. 06:48
 6/12 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze a depresszióhoz, ez valami más
2013. dec. 5. 06:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Legalabb valaki tudja hogy mit erzek:)
2013. dec. 5. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést én írtam ki :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__5055492-..

tudom, miről beszélsz

2013. dec. 5. 18:59
 9/12 A kérdező kommentje:

Erdekes valaszaid vannak, bar sajnos senki se tudja hogy ez miert lehet. Mindenesetre jo lenne tovabb kutatokdni, fogalmam sincs mikepp.

...es ujbol sirnom kell:'D

2013. dec. 7. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, ezt hogyan lehetne fejleszteni, vagy egyáltalán minek lehetne ezt nevezni. Még a tisztánlátás az, ami talán hasonlít erre, de az azért mégis csak más.
2013. dec. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!