Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Budapesten hol lehet venni...

Budapesten hol lehet venni álomfogót?

Figyelt kérdés
Eddig még sehol se találtam :(
2013. nov. 13. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenféle bazárban, kirakodóvásárban. Boltban még én se láttam.

De csinálhatsz te is: nem nehéz, és a neten nagyon sok remek ötlet van. Pl: a facebookon a ,,hogyan kell"-t beírod a keresőbe, és kiad egy barkácsolós ötletes oldalt. Addig görgetsz lefele, amíg meg nem találod.

Sok sikert, és szép álmokat! ;-)

2013. nov. 13. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nálam szúnyog háló van kinn.

ami nagyobb mint egy szúnyog, fenn akad benne:)

2013. nov. 13. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:

első: köszönöm :)

második: leginkább azért szeretném mert szerintem nagyon szép, igaz az álmaimmal is vannak problémák, de főleg a szobámat szeretném feldobni vele :)

2013. nov. 13. 18:37
 4/7 anonim válasza:
Tök jó, hogy a szobádat akarod feldobni vele :) Jóvagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bizti találsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
2013. nov. 16. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
jajjj örülök hogy örülsz és h megtaláltad a kérdésemm :) jóvagy!!!!!!!!!!
2013. nov. 16. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Most láttam, hogy a neten is lehet rendelni: beírod a google-ba, hogy álomfogó, és legalul kiadja. Első vagyok :-)
2013. nov. 17. 12:15
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii :)
2013. nov. 19. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!