Hol kapok Szegeden álomfogót?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 17:42
2/16 anonim válasza:
és az ilyen kérdéseket tök komolyan gondolják az emberek, elképesztő...
3/16 anonim válasza:
Álomfogó???????????Az meg mi a kendermagos tyúkketrecből kimenekült tojó?VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Eldurran az agyam gyerekek!
4/16 A kérdező kommentje:
ez kérlekszépen olyan, mikor az embert borzasztóan gyötrő álmok kínoznak, csakmert kötelezettségei végett alig alszik, és ebben kell hogy higgyen :)
2010. nov. 15. 18:44
5/16 anonim válasza:
És te kedves kérdező gondolod létezik ilyen, egyébként én vagyok a kendermagos tyúk.
6/16 A kérdező kommentje:
létezni létezik, a kérdés az, hogy mennyire hatásos.. körülbelül a vudubaba kategóriájába tartozik és laikusként igenis hiszek benne. namost lehet, hogy valami összetákolt marhaság amit boltban árulnak.. de valaha valami hatása biztosan volt. nem véletlen találták ki. én így gondolom.
2010. nov. 15. 19:08
7/16 anonim válasza:
Mostmár nagyon érdekelne hogy a francba nézhet ki ez az álomfogó. Te láttál már ilyet, vagy hallottál róla. Biz Isten holnap bemegyek egy orvosi szaküzletbe és rákérdezek, itt Békéscsabán.
8/16 anonim válasza:
Na komám! Utánna jártam az álomfogónak itt az interneten.Ezoterikus üzletekben lehet kapni, de saját magad is elkészítheted.Beírod a googliba Indián álomfó készítése, majd amikor belépsz, keresd azt a részt, Álomfogó készítése ULTAWEB.HU Valóban létezik, és nagyon szép pókhálószerű körfonat, amelyben indián tollak, és gyöngyök is vannak. A szélcsengő tárgyhoz hasonlítanám, ami szintén ilyen misztikus dolog. Próbáld meg. Remélem segítettem.
9/16 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, bár én tudtam hogy mi ez :D épp ez a baj hogy sem kézügyességem, sem időm nincs csinálni.. ezért szeretnék valami ilyen hókuszpókusz helyről beszerezni egyet :)
2010. nov. 15. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!