Mit jelent az, ha mások álmodnak az esküvőmről?
Sajnos a pontos álomfejtéshez ismerni kellene még néhány részletet az álmodó víziójából. Próbálj meg részleteket megtudni, pl fontos részlet, hogy milyen színű volt a ruhád az álmaiban, hol voltál.
Érdemes fogalkozni az eseteddel, mert ha 4 ember Rólad álmodott, az nem lehet véletlen. Az biztos, hogy az univerzum közölni akar Veled valamit. Ne hagyd annyiban!
"4 hozzám közel álló ember álmodott az esküvőmről, pedig olyan messze állok tőle amennyire lehet"
Most akkor kozel all, vagy messze?
Mindenki a ceremonia elotti tortenesekrol almodott. Volt, hogy elhagytam a fatylamat a parkoloban, elestem a ruhamban. A harmadik aki errol almodott a templomban ult es igazabol en nem voltam benne csak almaban tudta hogy ez az en eskuvom. A lakotarsam meg hetvegen almodta, hogy kontosben ulok es o csinalja a sminkemet. Sok kislany koszoruslanyom volt, es mindenki nagyon csinos volt. Vegul jottek a volegeny "koszorus fiui" es ok szoltak hogy fel kell oltoztetni a menyasszonyt mert a volegeny lent var es turelmetlen. Lakotarsam a ceremonian is ott volt de nem latta a volegenyt es az en ruhamat sem.
Az eskuvotol allok messze ugy ertettem. :) Meg csak 18 eves vagyok raadasul par hete szakitottunk baratommal, szoval tenyleg nem mostanaban leszek menyasszon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!